Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primarul Voluntariului, Florentin Pandele, soţul Gabrielei Firea, a avut o ieşire jignitoare la adresa unui jurnalist, vineri, la postul Antena 3! Pandele a cerut să intre în direct, deranjat de o remarcă făcută de jurnalistul Val Vâlcu, care a spus că intrarea lui Florentin Pandele în cursa pentru prezidenţiale este un circ.
„Florentin Pandele: Mă uit la dumneata aşa, nu arăţi foarte bine. Ai putea să mergi la circ.
Val Vâlcu: Eu nu vreau circari la Cotroceni.
Florentin Pandele: Nu vezi ce figură de papagal ai?
Val Vâlcu: Aş sta foarte frumos între peştele de pe televizor şi tabloul ăla de prost gust pe care le aveţi în casă.
Florentin Pandele: Eşti penibil! Poate te-ai uitat la altă poză.
Val Vâlcu: Ştiu că sunteţi din alt film...
Florentin Pandele: Uitându-mă la faţa lui cred că i-ar sta foarte bine într-o emisiune de copii, pentru divertisment.”, au fost cele mai spumoase replici dintre cei doi.
La începutul acestui an, soţul Gabrielei Firea, ce recent a declarat că ar putea candida la alegerile prezidenţiale şi ca independent dacă nu primeşte sprijinul partidului, şi-a anunţat candidatura la prezidenţiale.

Integral pe AdevărulComentarii

Victoria Da, măi PSD-iștilor, furați cu două mîini, umpleți-vă de Șpăgi și Paraîndărăte, faceți-vă stăpîni pe proprietățile statului....dar și elaborați Legi și OUG-uri să scăpați de pușcărie....și liberi și cu ^mălaiul furat^ în buzunare....Și mai faceți voi ceva la care vă pricepeți foarte bine....implantați-vă nevestele și odraslele în posturi foarte bine plătite dar fără stress la stat....Și pe urmă să vă mai văitați PSD-iștilor la televiziunile de casă, seară de seară, că de ce nu vă mai votează romănii și de ce au prins ură asupra voastră...Acum la 26 Mai ați luat procent mare (23%) dar să vedeți ce vă așteaptă la următoarele trei alegeri....PSD-iștilor o să plîngeți pe la ușile Primăriilor și pe la gardurile Parlamentului din 2020 încolo !....

20 iulie 2019 10:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.