Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Viorica Dăncilă anunţă că, începând de luni, va avea loc o analiză "mult mai amplă" a unor ministere, care va viza atât îndeplinirea programului de guvernare, cât şi modul în care miniştrii au fost în teritoriu, cum au comunicat.

"(...) avem în vedere şi o restructurare pe fiecare minister în parte, dublată de descentralizare, astfel încât probabil analiza o să dureze un pic mai mult, dar cred că este nevoie de acest lucru şi îl vom trata cu foarte multă seriozitate", spune Dăncilă.

Întrebată, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Bistriţa, dacă vor mai fi miniştri schimbaţi în perioada următoare, Dăncilă a răspuns: "Vor mai fi, vor mai fi ministere care vor fi analizate, de luni începem din nou analiza pe ministere, de data aceasta o analiză mult mai amplă".

"Pe lângă analiza îndeplinirii măsurilor din programul de guvernare, pe lângă analiza modului în care miniştrii au fost în teritoriu, modul în care au comunicat, avem în vedere şi o restructurare pe fiecare minister în parte, dublată de descentralizare, astfel încât probabil analiza o să dureze un pic mai mult, dar cred că este nevoie de acest lucru şi îl vom trata cu foarte multă seriozitate", a explicat Dăncilă.

Ea a spus că, începând de luni, avem o comisie şi va participa şi ea, în calitate de prim-ministru, "astfel încât să avem o analiză a tuturor acestor aspecte".

Integral pe România LiberăComentarii

Viorica Vasilica Dăncilă, țață din Roșiorii de Vede Ministerele vor fi analizate anal bine de tot, așa cum și fiecare ministru va fi analizat anal de către expertul în sex anal, colegul meu Șerban Nicolae, șofer în drept născut la Proșteni. În cazul meu, Șerban Nicolae mă va analiza anal cu multă dragoste și devotament, până-mi va face ochii ca sarmaua și părul măciucă, așa cum e acum cel mai iubit fiu al boborului PSD Liviu Nicolae Dragnea la ocna de la Rahova. Analiza anală deosebit de prufundă și aprofundată-n fund se va practica, până ce fiecare ministru va fi cu ochii ca sarmaua și cu părul măciucă, etalon de procedură tehnică de analizare anală a guvernului nostru social-democrat-pecerist. După aceea în funcție de cât de mari vor fi ochii miniștrilor și de cât de mare va fi părul măciucă al respectivilor, vom organiza un sondaj anal de opinie anală pentru a da căcalificăcattive fiecărui ministru și minister în parte. Votați PSD și căcatândidatul nostru la prezidențiale!

20 iulie 2019 4:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.