Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primarul oraşului Cavnic, judeţul Maramureş, Vladimir Petruţ, exclus în luna martie din PSD, a trecut, vineri, la PNL, spunând că şi-a dat seama, în timp, că are orientări de dreapta, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Primarul oraşului Cavnic, Vladimir Petruţ, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că a decis să se alăture echipei PNL, după ce şi-a dat seama, în timp, că are orientări de dreapta.

„Am luat, vineri, decizia de a mă alătura echipei PNL Maramureş. Mi-am dat seama, în timp, că am orientări de dreapta, pe parcurs înţelegi nişte lucruri şi atunci începi să te formezi, mai bine, ca individ în societate, prin acumularea experienţei. Cu PNL mă simt bine, lucrez bine de trei ani, am colaborat cu ei, sunt compatibil cu acest partid. Sper ca împreună să pot realiza lucruri frumoase pentru toţi cei care au fost şi sunt alături de mine şi de echipa mea. Fiind într-un partid de opoziţie, suntem mai limitaţi în atragerea de fonduri, dar eu am fost un primar harnic, care mi-am făcut treaba şi am proiecte în derulare, doar să mi se dea posibilitatea de a le pune în practică”, a spus Vladimir Petruţ.

Integral pe MediafaxComentarii

Oltean Unde se intrevede "ciolanul" acolo se indreapta sobolanii car parasesc puntea PSD.

20 iulie 2019 5:30

plecat Problema e ca PNL nu e de dreapta.. de fapt partea interesanta e ca nu avem nici partide de centru, si nici de stanga. La noi vorbim doar strict de grupuri de interese , care folosesc in mod fluid conceptul de dreapta-stanga ca vehicul de imbogatire.

20 iulie 2019 0:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.