Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Întâlnire explozivă pe scena politică: Viorica Dăncilă se va întâlni luni cu Victor Ponta şi Călin Popescu Tăriceanu pentru a negocia pe tema candidatului pentru Cotroceni. Discuţiile au loc cu doar o zi înainte ca PSD să îşi desemneze oficial candidatul.

Cei de la ALDE au stabilit că vor merge cu un candidat, Călin Popescu Tăriceanu, și că s-ar putea realiza o coaliție ALDE-PRO România-PSD. Social-democrații au refuzat acest lucru și urmează să desemneze un candidat propriu.
Potrivit unor surse din interiorul partidului PSD, candidatul ar putea fi premierul Viorica Dăncilă, însă acest lucru nu a fost clar stabilit. Posibil ca marțea viitoarea să anunțe decizia finală.


Comentarii

v Norocul nostru a fost cu "Porcoman" cind a facut constitutia care nu permite decit doua mandate prezidentiale. Cu toate ca Ghiolbanis nu a facut nimica bun pt tara, ba chiar a divizat societatea (ceva excursii cu Carmecita, concedii, etc), vad dupa comentarii ca alegatorilor le place astfel de neom. Probabil o sa-l avem presedinte inca un mandat. Daca ne uitam ca dupa Iliescu PSD, nu a mai dat nici un presedinte si vazind situatia electorala actuala, probabil il avem pe Ghiolbanis pe "cap", inca un mandat.

20 iulie 2019 23:40

Victor Viorel Chiar ar fi de neinchipuit !...Din Familia Pandele-Firea ce ar vrea sa fie prezidențiabilă să nu poate candida niciunul ?....Cum asta ?.... Eu zic ca PSD-istii sa fie primii ce pun o Familie intreaga pe listă la candidatură....să fie presedinți amandoi....Nu tot PSD-istii au fost singurul partid din lume de si-au doborat propriul guvern prin Motziune de Cenzura ?....Si spre binele romanilor ar fi ca din partea lor să candideze si Dăncilă, si Firea, si Liviu Pleșoianu....să aibă poporul PSD-ist de unde alege...

20 iulie 2019 17:35

ALEXANDRU LAPUSNEANU PARTEA a I a : O vorba romaneasca spune : „gandeste de doua ori si taie o data”! O candidatura strict politica este o ... „BATAIE pe un CAL MORT”! Din pacate, la ora aceasta, NU EXISTA UN CANDIDAT care, macar sa aiba ceva sanse de ... turul 2! Mai ales, atunci cand se pune in discutie : CANDIDAT - PERSOANA INREGIMENTATA POLITIC! Singura sansa de intrare in turul 2 este DESEMNAREA UNUI CANDIDAT INDEPENDENT! O personalitate neafiliata politic, dar care sa impartaseasca majoritatea programelor politice ale partidului, este singura varianta viabila! Dar, chiar si in acest caz este nevoie de alianta, in primul rand de mentinerea aliantei de la guvernare si atragerea unor alte forte alaturi de aceasta alianta! In conditiile in care se va opta pentru un candidat independent, cu cunostinte sau cu activitate in sistemul judiciar SANSELE CRESC CHIAR SPRE CASTIGAREA ALEGERILOR! Asa cum s-a procedat cu varianta Tudorel Toader(fostul ministru al justitiei si luand in calcul numai partea buna a lucrurilor, nu si tradarea), asa trebuie procedat acum! Numai ca, candidatul trebuie foarte bine evaluat!

20 iulie 2019 9:39

ALEXANDRU LAPUSNEANU PARTEA a II a : Si viitoarea campanie electorala va fi ... "dirijata" de "omul cu geaca rosie" intr-o continuare a luptei pe scheletul justitiei(sau ce a mai ramas din aceasta)! Omul cu geaca rosie" s-a convins ca ... subiectul este castigator, ca are ... priza la public si va insista! Aruncarea in lupta a unei personalitati care vine din sistem si care sa prezinte din interior, care sunt ... temele de respectat pentru functionarea cu adevarat a unei justitii independente, dar nu abuzive si nu "dirijata in campul tactic" pe incalcarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului in scopul epurarilor politice ESTE SINGURA CARTE CASTIGATOARE! Folosirea in continuare a acestei asazise "anticoruptii" in scopul obtinerii de foloase politice, respectiv a obtinerii uni nou mandat de presedinte NU POATE FI COMBATUTA DECAT PRIN DESEMNAREA UNEI PERSOALITATI DIN SISTEM CARE SA ASIGURE CU ADEVARAT INDEPENDENTA JUSTITIEI PE FONDUL RESPECTARII CU STRICTETE A DREPTURILOR SI LIBERTATILOR FUNDAMENTALE ALE OMULUI! In rest : PAROLE, PAROLE, PAROLE!

20 iulie 2019 9:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.