Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Iunie 2019 a fost cea mai călduroasă lună iunie din ultimii 140 de ani, stabilind un record global, potrivit celui mai recent raport lunar din domeniul climatic dat joi publicităţii de Administraţia Naţională Oceanică şi Atmosferică (NOAA) din SUA, potrivit Reuters şi DPA.

Temperaturile înregistrate în iunie 2019 au depăşit precedentul record consemnat pentru aceasta lună datând din 2016 şi marchează cea de-a 414-a lună consecutivă şi cea de-a 43-a lună iunie în care temperaturile globale au fost peste valorile medii consemnate în baza de date NOAA. Datele, în concordanţă cu alte analize guvernamentale, arată o tendinţă continuă de încălzire care ar putea transforma anul 2019 într-unul dintre cei mai călduroşi din istoria înregistrărilor meteorologice începută în anul 1880.

Integral pe Digi24Comentarii

OCULTA-OCULTA-OCULTA! Minte cu nerușinare! Din Antarctica s-a desprins bachiza Ross, cu o suprafață cât jumatae din Europa, și se îndreaptă spre Oceanul Indian. Topirea acestui colos de gheață va duce la creșterea cu 6 metri a oceanului planetar, dar și la răcirea acestuia. Acest fapt va duce la slăbirea curentului oceanic Golfstream și la răcirea abruptă a emisferei nordice, mai ales în zona atlantică, deci și în Europa. Ne îndreptăm spre o minieră glaciară, nu spre încălzire. Schimbare climatică va fi, siguranță, dar nu în sensul încălzirii. Oculta a schimbat deja vocabularul, dar nu o spune clar, iar idioții care traduc merg pe vechea paradigmă.

19 iulie 2019 18:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.