Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vicepreședintele ALDE, Varujan Vosganian, scrie, pe Facebook, că declarația liderului USR Dan Barna privind judecătorii CCR, caracterizați drept „vârful de lance al penalilor” după invalidarea proiectelor de revizuire a Constituției, este periculoasă.”Felul în care este sprijinită ascensiunea politică a unor personaje fanatizate precum Dan Barna, arată că n-am învățat nimic din lecțiile amare ale secolului XX. Dan Barna, președinte USR și candidat la Președinția României, face numeroase declarații iresponsabile. El are impresia, greșită și periculoasă, că numărul de voturi obținute poate ține loc de rațiune și că, în general, poate justifica orice nesăbuință.

Integral pe CotidianulComentarii

Armean prost Sug poolla lu' EURO-hoitu' de Merkel (cât se mai bâtzâie si da sa miste din cur, n.m.) & #REZIST!

20 iulie 2019 1:10

Adrian erata: la vremea cand am scris comentariul nu stiam ca Simina Tanasescu nu a participat. dar oricum au votat Daniel Morar, Mona Pivniceru...pot fi aceste persoane acuzate ca sunt "varful de lance al penalilor"?

19 iulie 2019 19:20

Adrian @16:08 - asculta ma urmasul lui Traian, tu nu esti decat un hater amarat. Vosganian gandeste de o suta de ori mai romaneste decat tine. Nu ai gasit altceva de zis decat sa te iei de etnia lui. Vai de mama noastra, unde ajungem cu astfel de specimene! Din cauza unor "romani verzi" ca tine, personalitati care au facut ceva bun pentru Romania au fost luate in bascalie: Ion Ratiu pentru ca purta papion, Constantinescu ca avea tacalie ( de parca A.I.Cuza nu a avut) si din pacate lista mai poate continua. In loc sa fiti atenti la ce zice omul, voi neavand cum sa il contracarati va luati de etnie sau infatisare. Cu ce te ajuta Barna ca e roman "pur sange" cand debiteaza ineptii? Adica CCR da o decizie in unanimitate (8 din 8) deci inclusiv Simina Tanasescu si Livia Stanciu judecatoarele puse in CCR de Johannis si vine Barna sa spuna ca CCR este "varful de lance al penalilor". Voi ganditi inainte de a scoate astfel de enormitati?

19 iulie 2019 19:16

Armean prost Mai du-te in pizda ma-ti in armenia si comentează acolo nu la noi in tara hotule se escrocule

19 iulie 2019 16:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.