Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul şef SRI, George Maior, a anunţat procurorii Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie (SIIJ), că nu se va prezenta la audieri nici marţi, 23 iulie, în dosarul privind extrădarea lui Nicolae Popa, motivând că are alt eveniment, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că fostul şef SRI, George Maior, le-a transmis procurorilor Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie (SIIJ), că nu se va prezenta la audieri marţi, 23 iulie, în dosarul privind extrădarea lui Nicolae Popa, motivând că are alt eveniment.

Actualul ambasador al României în Statele Unite ale Americii fusese citat de către procurorii Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie (SIIJ) marţi, 23 iulie, în dosarul privind extrădarea lui Nicolae Popa, în care Laura Codruţa Kovesi are calitatea de inculpat, au precizat aceleaşi surse pentru MEDIAFAX, dar a transmis că nu se va prezenta.

Este a doua oară când fostul director al Serviciului Român de Informaţii refuză să se prezinte să se prezinte pentru audieri în această cauză, el fiind citat prima oară pe 23 mai, atunci când a anunţat că nu se poate prezenta din motive ce ţin de sănătate, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Integral pe Mediafax