Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Tribunalul Sibiu a început în această dimineață procesul de judecare a cererii prin care Astrid Fodor, fostul edil al Sibiului suspendat din funcție de prefect, a cerut anularea executării ordinului. Decizia de suspendare a survenit ca urmare a unei sentințe de incompatibilitate, care a fost pronunțată pe o speță care s-a petrecut în perioada 2012-2014. O sentință în acest caz este așteptată azi la ora 12.00.

strid Fodor solicită instanţei să dispună constatarea nulităţii ordinului Instituţiei Prefectului, „întrucât este emis în mod nelegal”, precum şi repunerea părţilor în situaţia anterioară cu plata indemnizaţiei cuvenite începând cu data emiterii ordinului şi până la reluarea funcţiei de primar al municipiului Sibiu, potrivit unei precizări transmise de Tribunalul Sibiu, citată de Agerpres. Avocata fostului primar susţine că acesta a rămas fără nicio sursă de venit, după ce a fost dat jos din funcţie şi că Astrid Fodor nu ar trebui să fie sancţionată ca edil, pentru ceva ce a făcut în mandatul trecut, când a fost unul din cei doi viceprimari ai lui Klaus Iohannis la Sibiu.

Integral pe Libertatea