Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Este tot mai limpede că finala competiției electorale pentru prezidențiale îi va avea ca protagoniști pe Barna și Iohannis. PSD nu mai intră în discuție, neavând niciun om pregătit care să ajungă până acolo. Pregătit nu în sensul de a fi o capacitate, ci identificat și instruit din timp. Degeaba se laudă social-democrații că oricine din partid ar face față competiției, în realitate nu există niciunul. Bătălia internă pentru desemnare, cu suita de interese meschine din spate, este cu mult mai mare și mai importantă decât soarta României, de oful căreia, altminteri, plâng de mama focului. Ceea ce PSD face acum este doar figurație în cel mai prost film de pe piață.

În pofida siguranței pe care o afișează, Viorica Dăncilă știe că nu are șanse să intre în turul al doilea. Pur și simplu nu are suficienți susținători. Și, din câte se aude, nu ea va fi candidatul PSD, ci Eugen Teodorovici. E posibil să fie doar un zvon, dar, chiar și dacă nu ar fi, se schimbă cu ceva rezultatul? Nu.

Integral pe Naţional