Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Laura Codruța Kovesi, angajată în lupta anticorupție, dar sancționată de puterea din țara sa, va conduce Parchetul European. Justiția a avut câștig de cauză, iar statul de drept creat de democrațiile occidentale a prevalat – aceasta este semnificația viitoarei preluări a nolui post de procuror european de către Kovesi, scrie Le Figaro.

Publicația notează, într-un articol care va apărea vineri în ediția tipărită, că Parisul a decis să nu-l sprijine pe candidatul francez pentru această funcție, procurorul Jean Francois Bohnert. În fruntea Parchetului European, ea se va ocupa de lupta împotriva fraudelor cu fonduri UE, corupției și spălării de bani.
Liviu Dragnea va privi din celulă victoria rivalei sale. Fostul șef al PSD, urmașul Partidului Comunist, a început o bătălie împotriva procuroarei încă de la victoria PSD la alegerile legislative din 2016, scrie Le Figaro.

Integral pe Digi24


Alte articole pe același subiect


Comentarii

Ecce Kurrupt Evident Klaussfinkter Wurst Johannis, urmașul specimenelor Homo Superior cu arianusul multilateral colorat, privește cu satisfacție de pe scăunelul lui de la Masa Tăcerii cum Baciul Pizdac înbucă o felie de brânză de burduf altfel, proaspăt tăiată de însăși Preacinstita Fecioară... Iar după ce francezii au zis "Notre poule dans votre cour", procuristul francez a zis "Bon Apetit!"

19 iulie 2019 1:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.