Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În timp ce cozile de pe DN 6 se întind pe kilometri, la pasaj lucrează patru oameni. Unul vorbea la telefon Lucrările la un pasaj rutier de pe DN 6 pun la mare încercare răbdarea şoferilor obligaţi să stea blocaţi în cozi kilometrice, drumul fiind unul care asigură accesul la autostradă. În tot acest timp, pe şantier lucrează patru oameni.

10 iunie 2019: DRDP Timişoara anunţă impunerea, timp de trei zile, unor restricţii de circulaţie pe DN 6 pentru lucrări de reparaţii cu mixtură asfaltică la Pasajul Remetea Mare, care se află imediat după coborârea/urcarea de pe/pe autostradă.

21iunie: DRDP Timişoara anunţă din nou restricţii de circulaţie pe DN 6, de data aceasta pentru lucrări de reparaţii ale rosturilor de dilataţie la Pasajul Remetea Mare. De această dată, restricţiile sunt anunţate pentru perioada 26 iunie – 8 iulie. În tot acest timp, din cauza restricţiilor de la podul de la Remetea Mare, pe DN 6 s-au format cozi uriaşe, vinerea când timişorenii pleacă din oraş cozile întinzându-se pe mai mult de 10 km.

Integral pe Adevărul