Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Eugen Teodorovici a explicat că toate pensiile peste un anumit plafon vor fi impozitate, nu doar cele speciale, altfel ar exista probleme de constituționalitate.
Gabriel Leș, ministrul Apărării, a intervenit telefonic, la Antena 3, unde a declarat că va cere ca militarii să nu fie afectați de această măsură.

”Acum am auzit declarația lui Teodorovici. Vreau să spun că e extrem de complexă și bine gândită. Mă refer la plafonul de 10.000. Va fi o discuție la Guvern. Eu îmi doresc ca cei din domeniul militar să nu fie afectat. Dar decizia se va lua la nivel Guvernamental. Mi se pare normal ca aceste pensii să fie impozitate. Cred că schimbarea va fi benefică. Cam 2% din pensionarii pe care îi avem pot fi afectați.”, a spus Gabriel Leș, la Antena 3.


Comentarii

Pute Pana la urma se reduc pensiile celor care au contribuit cinstit si li se aplica si impozitare mare ,curve ordinare din toata coloratura ca toti ati contribuit in timp la situatia asta jenanta, pentru oameni cu bun simt dar cu cat ai salariu mai mare si pensia la fel si luate prin tot felul de excrocherii legale iti pierezi bunul simt ,scoateti cuvantul rusine din DEX!!!

19 iulie 2019 8:19

OM ONEST: Dar da unde vin ma banii la voi nu de la buget? Si daca la bugetul asta voi nu ati contribuit niciodata cu nimic vreti acum sa fiti mot si sa luati;jde mii de lei pe luna ca asa vrea muschiul vostru! Cu psd-ul asta nebun care guverneaza din greseala RO, care le-a spus bugetarilor din primarii ,, faceti-va voi salariile cat vreti, luam noi banii de la prostii care alimenteaza bugetul sil dam bugetarilor din primarii, din armata, justitie CCR...La astia le dam fara numar..fara numar..Voua chiar nu va este rusine! Nu vreti sa intrati si voi in randul romanilor de rand cu pensii decente de 1500-3000 de lei? Toti traim in Romania! Toti trebuie sa impartim si saracia si bogatia! Tara asta atata poate acum sa dea, dar haideti sa-mpartim cinstit si egal banu strans cu atata truda din sute de impozite si taxe..De ce voi si altii ca voi, salarii speciale, pensii speciale si fel de fel de specialitati nascocite de psd-ul asta nenorocit care-anvrajbit poporul si noi truditorii mai nimic! Noua ni se aplica LEGEA. Dupa CONTRIBUTIVITATE. Si-atat. Nu mai fiti lacomi si multumiti-va cu mai putin, la fel ca toti romanii.

18 iulie 2019 23:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.