Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat joi că analizează posibilitatea unei candidaturi independente la alegerile prezidenţiale asta dacă are susţinerea PSD, ALDE şi Pro România. Tot joi, preşedintele PSD Viorica Dăncilă a reafirmat că partidul său va avea candidat propriu la prezidenţiale, lucru care a nemulţumit atât ALDE cât şi Pro România, care lansaseră ideea unui candidat comun.

La şedinţa CEx al PSD de marţi Viorica Dăncilă ar urma să se anunţe pe sine drept candidat la alegerile prezidenţiale, arată sursele Digi24. Apoi, la Congresul din 3 august, candidatura acesteia ar urma să primească validarea statuară. ALDE, principalul partener de guvernare al social-democraţilor, şi-a arătat la începutul săptămânii nemulţumirea faţă de colegii din PSD pentru refuzul de a avea un candidat comun la prezidenţiale, şi au pus la îndoială, prin vocea lui Varujan Vosganian, viitorul coaliţiei.

Integral pe AdevărulComentarii

Au ajuns HOTII sa conduca RO. In ce tara am ajuns sa traim, sa fim condusi de HOTI si CONDAMNATI penali! Ce democratie-i asta cand astia care ne conduc fura, isi fac legi sa ramana si cu banii furati si fara sa dea socoteala nimanui! Sa furi cu legea facuta de HOTI, sa fi condus de HOTI si sa-i vezi cum ne ranjesc cand hotiile lor le platim noi si copii copiilor nostri ca datorie publica, pai sa nu-ti bagi p-ula-n ia de democratie si sa-ti aduci aminte de Ceausescu pe care tot naparci ca imbuibatii astia l-au omorat, nu poporul! Poporul, acum chiar ka dat de drakul!

18 iulie 2019 22:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.