Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cei mai mulți angajați români consideră că o vacanță liniștită, în care să se deconecteze de la job și să-și petreacă timpul cu familia sau prietenii, are impact direct asupra performanțelor la job. Cu toate acestea, doar unul din cinci reușește să se detașeze complet și să se bucure de vacanță fără să stea cu gândul la job, arată rezultatele celui mai recent sondaj efectuat de BestJobs.

Ceilalți patru din cinci rămân într-un fel sau altul conectați la jobul lor, fie pentru că sunt sunați de colegi sau chiar de șefi pe teme legate de serviciu în zilele libere sau chiar pentru că trebuie să lucreze din concediu. Aproximativ 21% știu încă de când pleacă în vacanță că va fi nevoie să lucreze dacă apar urgențe, însă mizează că astfel de situații vor fi rare și că nu le vor consuma mai mult de câteva ore din tot concediul.

Integral pe Curentul