Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Viorica Dăncilă l-a felicitat, miercuri, pe Mircea Geoană pentru numirea în funcţia de secretar general adjunct al NATO, precizând că acesta are o "vastă" experienţă politică şi diplomatică şi este un promotor al legăturii transatlanice.

"Felicitări domnului Mircea Geoană pentru numirea în funcţia de secretar general adjunct al NATO!

Integral pe AgerpresComentarii

Mihaela, dragostea mea! Ce kurva-i psd-ul asta! Mai acum cativa anu il mu1au psd-eii si-l faceau prostanac! Ba mai rau, l-au scos cu suturi in kur din psd! Lau umilit in ultimul haiu si zoiu asta s-a lasat scuipat, batut si batjocorit in ultmul hal pentru un os de ros...Sheet!

18 iulie 2019 15:49

Șerban Nicolae, șofer în drept, născut la Proșteni Erată Felicitări lui Mircea Geoană pentru funcția dobândită. O să colaborez cât mai mult cu Mircea Geoană, pentru a reuși împreună să implementăm sexul anal la NATO. O fut în cur și pe Viorica Dăncilă, cu care am poze când făcea sex anal cu Liviu Dragnea. Cu respect, vă fut în cur pe toți!

17 iulie 2019 20:28

Șerban Nicolae, șofer în drept, născut la Proșteni Felicitări lui Mircea Geoană pentru funcția dobândită. O să colaborez cât mai mult cu Mircea Geoană, pentru a reuși împreună să implementăm sexului anal la NATO. O fut în cur și pe Viorica Dăncilă, cu care am poze când făcea sex anal cu Liviu Dragnea. Cu respect, vă fut în cur pe toți!

17 iulie 2019 20:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.