Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cătălin Rădulescu a afirmat, că în cazul în care Ana Birchall va susţine desfiinţarea Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ), atunci „va pleca şi cariera ei politică se va încheia”. Deputatul PSD precizează că nu susţine impozitarea pensiilor de serviciu ale magistraţilor.

„Vreau sa afirm public câteva lucruri , cu mare convingere : 1. Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie trebuie sa fie consolidata şi trebuie transformată in direcţie, aşa cum este Dna şi Diicot , fiind singura reduta pentru respectarea drepturilor şi libertăţilor romanilor şi împotriva abuzurilor din justiţie ale magistraţilor . Voi fi împotriva oricărui membru Psd care va dori altceva . Dacă colega Birchall doreşte altceva va pleca şi cariera ei politica se va încheia ; 2. Impozitarea pensiilor magistraţilor e o eroare grava pe care am putea sa o facem . In toată lumea exista aceste pensii de serviciu ( şi nu speciale , cum spun unii care habar nu au ) şi ele sunt precizate şi in legea 303 si 304 , eliminarea sau impozitarea lor fiind neconstituţională . Am rezolvat totul şi acum vrem sa ne punem in cap şi toti magistraţii ? Chiar şi pe aceia care ne-au susţinut toate modificările prin legile justiţiei şi au susţinut secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie ?

Integral pe Mediafax