Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a afirmat că numirea lui Mircea Geaonă în funcția de secretar general adjunct al NATO este o reușită pentru România și demonstrează rolul pe care țara noastră în are în configurația Alianței Nord-Atlantice.

„Anunțul secretarului general al NATO cu privire la numirea lui Mircea Geoană reprezintă o reușită pentru România. Desemnarea unui român în funcția de secretar general adjunct al NATO demonstrează rolul pe care țara noastră îl are în configurația alianței, de aliat-cheie, mai ales în Europa”, a scris Călin Popescu Tăriceanu, miercuri, pe Facebook.

Integral pe Cotidianul



Comentarii

Șerban Nicolae, șofer în drept, născut la Proșteni Încă o dată felicitări lui Mircea Geoană pentru funcția dobândită. O să colaborez cât mai mult cu Mircea Geoană, pentru a reuși împreună să implementăm sexul anal la NATO. Îl fut în cur și pe Călin Popescu Tăriceanu, cu care am poze când făcea sex anal cu Victor Ponta, dar și pentru că a avut 7 neveste. O să-l cer în căsătorie pe Călin Popescu Tăriceanu foarte curând. Felicările, masa și dansul vor avea loc la hotel RIN. Cu respect, vă fut în cur pe toți!

17 iulie 2019 20:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.