Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Imediat după congres, am plecat preț de câteva zile. Am plecat nesecurist. Când m-am întors, am aflat că nu mai sunt doar „omul rușilor“, ci și un „securist ticălos“. Ba mai mult decât atât, am înțeles că am și „numele de cod Romeo“.

…Pe lângă faptul că cine scrie aceste mizerii despre mine ar trebui să aibă numele de cod „PsihoPuPu“, e evident că mesajele sunt concepute într-un centru de comandă și că li s-a dat drumul imediat după congres. …Ceea ce înseamnă că le stau ca un ghimpe în coaste multor politruci (atât din PSD, cât și din celelalte partide).

În afară de mine, întrebați-vă dacă mai există măcar UN SINGUR om care și-a anunțat intenția de a candida și asupra căruia să fi fost pornită în aceste săptămâni o campanie atât de puternică… Răspunsul vă va face să înțelegeți exact FRICA din SISTEM! Frica lor de dumneavoastră și de capacitatea mea de a acționa ca factor de coagulare“, a scris Liviu Pleșoianu într-o postarea pe Facebook, care anunță că va răspunde tuturor atacurilor din ultima perioadă la adresa sa într-un „serial” numit „Frica de Pleșoianu”.