Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Imediat după congres, am plecat preț de câteva zile. Am plecat nesecurist. Când m-am întors, am aflat că nu mai sunt doar „omul rușilor“, ci și un „securist ticălos“. Ba mai mult decât atât, am înțeles că am și „numele de cod Romeo“.

…Pe lângă faptul că cine scrie aceste mizerii despre mine ar trebui să aibă numele de cod „PsihoPuPu“, e evident că mesajele sunt concepute într-un centru de comandă și că li s-a dat drumul imediat după congres. …Ceea ce înseamnă că le stau ca un ghimpe în coaste multor politruci (atât din PSD, cât și din celelalte partide).

În afară de mine, întrebați-vă dacă mai există măcar UN SINGUR om care și-a anunțat intenția de a candida și asupra căruia să fi fost pornită în aceste săptămâni o campanie atât de puternică… Răspunsul vă va face să înțelegeți exact FRICA din SISTEM! Frica lor de dumneavoastră și de capacitatea mea de a acționa ca factor de coagulare“, a scris Liviu Pleșoianu într-o postarea pe Facebook, care anunță că va răspunde tuturor atacurilor din ultima perioadă la adresa sa într-un „serial” numit „Frica de Pleșoianu”.


Comentarii

@ 18 iulie 2019 14:08 Băi Poponarule, tu nu numai că ești prost grămadă, ești și idiot sadea. Nu o mai scărpina pe mă-ta-n pizdă, că e plin de căcat acolo, tocmai am defecat cu succes încă o dată acolo. Problema e alta, justiția statului paralel? Păi justiția românească actuală NU e făcută și nici nu a fost făcută de statul ăla paralel imaginat de tine în boala ta cronică care-ți provoacă fantasme. Teo Peter, basistul grupului Compact care a fost accidentat mortat de americănașul ăla care era soldat american la ambasada SUA și era pușcaș marin, soldat care era băut la momentul acelui accident nefericit. Iar în acest caz, tu n-ai decât să-i ceri socoteală lui Băsescu și nu statului ăla lateral pe care numai tu și răspândacii PSD-ului împuțit îl văd. Sunt de acord, a fost o mare nedreptate, iar mămăligarul chior care era atunci la Cotroceni, a dat dovadă de lașitate și slugărnicie la adresa americănașilor, motiv pentru care nu merită decât muie, așa cum meriți și tu, numai muie. Eu n-am ce-ți face că ești atât de pătimaș în idioțenia în care te scalzi, e regretabil faptul că împuțitul partid PSD care te plătește, n-a găsit un propagandist bolșevic mai isteț ca tine, pentru că tu. sărmane amărât, ești atât de prost, încât e greu de imaginat dimensiunea prostiei tale. mUE idiotule!

18 iulie 2019 18:30

Kuminecăturile Gemene Vezi prietene că probabil iar ai ratat un amănunt crucial. Dacă tu petreci din greu cu femei nu înseamnă că și alții se înjosesc ca tine. Pușcașul Marin foarte probabil era într-o misiune specială și strategică, sub acoperire, foarte posibil o întrevedere tactică cu însuși ambasadorul Împărăției Kurcubeului... Iar specimenele Homo Superior după ce au executat extracția căcănarului accidentat, au lansat povestea respectivă fiind siguri că pizdacii mioritici înghite gălușca și nu descoperă că care ecce treaba...

18 iulie 2019 15:15

Cretinoizii psd-ului. Nu doar cei trei cretinoizi analfabeti, codrin, olguta plesoianu, trebuiesc luati cu suturi in cur /nu numai boul apis serban nicolae/ ce facem cu derbedeii de sub pres??? nicolicea/iordache/radulescu si alte lepre ce au influentat vadit viata romaneasca/ nemernicii au averi imense /cum si cind si de unde le-au facut /ce se face cu buba dulce tudorel derbedeu penibil ce a bulversat justitia /ce facem cu sluga iliesciana dorneanu care subordoneaza iccj unui partid corupt de hoti si tradatori de neam / Ce facem cu astia! Nu-i cautam la portofel ca-l au doldora toti!

18 iulie 2019 15:04

@18 iulie 2019 0:31, 9:14 etc. Măh boule cu spume, care roade până și coaja copacilor din „pădure”, de lasă România cheală, cacademicianul care știe până și adresa exactă a bisericii Langlay din Virginica lu Licuriciu, ce pizda mă-tii mai ai de zis despre justiția statului paralel care o trimite pe fetița Sorina în Hamerica în disprețul oricărei legi sau valori umane?! Tu care ai o judecată de tot căcatul, simplistă și nesimțită, specifică slugoilor fără educație, fără cultură, fără mamă, fără tată și fără țară, dar care au o memorie fără limite când vine vorba de factologie vulgară, îți mai aduci aminte și de cazul muzicianului acela român zdrobit cu taxiu cu tot de către un hummer car al hambasadei Licuriciului din Bucale? Mastodontul licuricesc era condus de un pușcaș marin drogat și beat, care venea de la un futai sălbatic cu fata unui mahăr din hambasadă. În 24 de ore, gongoiul a fost „extras” din Românica, iar „măreața” justiție licuricească l-a spălat promt de orice răspundere, întrucât, zice-se, taximetristul, care avea toată prioritatea din lume, nu a dat dovadă de respect față de hummerul licuricesc ce venea de pe o stradă secundară laterală. În schimb, președintele (Ilf și) Petrov, precum și crema statului mafiot și paralel român s-a așezat promt la prohabul Marelui Licurici să i-o sugă. A scăpat cumva vreodată pe jos, măh lingăule, vreun strop de spermă ocultă și pentru tine?

18 iulie 2019 14:08

Ecce Kurrupt Dragoste șezi liniștit, încearcă să te calmezi. Înbuci ceva? Ia din care capăt al cozonacului îți place ție! Sau nu mai ecce de-ale găurii? Trebuie invitați pizdacii la masă cu forța?

18 iulie 2019 11:24

@ 18 iulie 2019 6:02 Băi Kuminekăkatule Paulus, tu ce caci acolo, e din proprie experiență, nu-i așa, poponarule? Băi papagalule curist, repeți ca un găoz aceeași frază la infinit, ești obsedat și ai mintea atât de îngustă încât nu știi să mai scornești și altceva? Te fut în gură. Tu ești poponarul de serviciu al PSD-ului? Ia o muie și dispari, căcăciosule. Ești un căcăcios, căcăciosule!

18 iulie 2019 9:14

Kuminecăturile Gemene Consilierii prezidențiali analizau situația și probabil și-au dat seama că nu-i mai pot zice "PZDacul Pletos". Kuristul de serviciu care i-a făcut lui Klaussfinkter Wurst Johannis faimoasa poză în care căcănarul rânjește seducător așezat pe scăunel la Masa Tăcerii probabil a propus noul nume de cod "Romeo" și abia așteaptă să-l invite și pe el să înbuce o felie... Orice om îi ecce teamă de un pizdac penal dar nu specimenele Homo Superior, neprihăniții ecce pe invers, ei simte o atracție... se numește "Dragostea Altfel".

18 iulie 2019 6:02

@ 18 iulie 2019 0:08 Băi Kăkat bolnav de bolșevism incult. Nu le mai întoarce ca la Ploiești, știu foarte bine ce ai cufurit tu acolo cu subânțeles în postarea ta la care m-am referit mai înainte. Tu ai neapărat nevoie de tratamentul lui Paracelsus, adică ai nevoie de o trepanație care să-ți golească de căcat tigva pe care o porți pe umeri, adică acel cur impozant cu care te străduiești să gândești. Biserica mă-tii din Langley nu e în Washington, vițel adult, e în statul Virginia și ai făcut apropo de Pentagon acolo, iar Washington nu e district departamental, nedeșteptule. Mai du-te-n pula calului de imbecil idiot! mUE!

18 iulie 2019 0:31

v Din pacate d-le Plesoianu aveti dreptate. Ma intreb oare de ce nu sint descoperiti si sanctionati cei care fabrica stiri false?

18 iulie 2019 0:11

@@Păi vezi că pe astea le știi, boulene?! Am zis eu însă cevașilea de CIA sau de Pentagon?! Am vorbit despre o biserică din Langlay, undeva în emisfera de vest. Chiar crezi că doar un câine este ciont de coadă? Uite că prin precizările tale uluitor de precise se dovedește că biblioteca din pădure, ale cărei baze fuseră puse încă de pe vremea Împușcatului, este perfect adusă la zi și pusă la dispoziția unor idioți fără repere în cultură și civilizație și care nu știu ce să facă cu o bibliotecă precum cea din pădure! Vezi că biblioteca celor din pădurea Ogorodnoe Selo au cărți intercontinentale care zboară cu viteze de 60 de ori mai mari decât viteza sunetului, iar savantul persan Keshe a pus la punct tehnologii prin care structurile extraterestre de pe Lună extrag creierii din capetele de securiști și le înlocuiesc cu o substanță necunoscută, dar care pute îngrozitor.

18 iulie 2019 0:08

@ 17 iulie 2019 19:37 Paulus, poponarule bolșevic împuțit incult. Tu stai prost de tot la capitolul geografie și la cultură generală. Boule, vițel adult, bolșevic incult, Langlay nu se află în Washington DC, tu ai încurcat borcanele, idiotule. Langlay se află în statul Virginia, iar acolo e sediul CIA. La Washington District of Columbia se află Pentagonul, dacă la el te referi, bou idiot și bolșevic incult. Deci nu e disctrictul departamental Washington, imbecilule. După curul pe care-l ai pe umeri, tu ai prefera ca numai de la Moscova lui Stalin să primim directivele cincinalului în 4 ani jumate? Ești un poponar incult și cretin, vițelule adult ce ești tu! Tu ori ești Cornel Nistorescu, securistul ăla care dădea în gâți la securitatea lui Ceaușescu, ori ești imbecilul ăla cretin de Ion Cristoiu, gogoșarul ăla ofilit pe care Haznaua 3 a aruncat câteva bascule de căcat, iar acum l-au transformat în Mafalda politichiei românești. Ia o muie și dispari de aici, imbecilule!

17 iulie 2019 21:14

@ 17 iulie 2019 19:37 Paulus, ce faci aici ponarule? Cinefilule, alias Edgar, alias Răzvan, alias Bogdan, tu ecce poponar cronic, nebunule. Ești tot mai bun pe zi ce trece, nebunule. Vino și tu la hotel RIN, camera 101. O să te fut în cur până-ți fac ochii ca sarmaua și părul măciucă, după ce-l termin pe Liviu Pleșoianu, care e și el poponar ca tine. Cu respect, te fut în cur!

17 iulie 2019 20:55

Șerban Nicolae, șofer în drept, născut la Proșteni Liviu Pleșoianu e poponar, d-al meu, motv pentru care-l iert pentru ieșirea sa intempestivă. Dar nu pot să nu-l fut în cur, mai ales că și-a tuns pletele, dar nu s-a bărbierit la curul pe care-l poartă peste moaca aia a lui tâmpă de vițel adult. Dar o să-l fut în cur pentru că mă excită grozav cu moaca lui de cur nebărbierit. Romeo, te iubesc și te doresc ca un nebun. Vino, vino repede la hotel RIN, camera 101. Te aștept plin de amor înnebunit! PA și PU, la mare!

17 iulie 2019 20:47

SRI, fabrica de președinți, (prim)miniștri, porKurori politruci și ... postaci! Stau bine și confortabil în pădure cu toate astea. Stau extraordinar de bine și cu banii pentru „tiehnică operativă”, precum și cu cei din „portofelul electronic” personal, dar stau rău de tot cu rezervele de materie cenușie, de cultură, de morală și de devotament pentru țară. Analfabeți în ale istoriei, nici n-ar putea fi altfel. Biblia lor e scrisă pe feisbuci, iar biserica se află la Langlay, districtul departamental Washington. Dar cum speranța moare ultima, să sperăm că nu toți securiștii ecce pe acest calapod, nici măcar majoritatea. Partea proastă ecce că șefimea ecce!

17 iulie 2019 19:37

Liviu Pleșoianu, deputatul PSD feminizat, cu codiță... Hotul strigă hoții...

17 iulie 2019 18:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.