Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Parlamentarii mai au un an de mandat, iar în 2020 se vor prezenta din nou în fața a alegătorilor pentru a cere votul pentru încă patru ani. Cu toate acestea sunt aleși care până acum, adică în trei ani de când ocupă fotoliul de deputat sau senator, au vorbit doar 33 de secunde în plen. Asta înseamnă că au luat cuvântul doar la depunerea jurământului. Indemnizația în schimb rămâne aceeași, de aproape 10.000 de lei pe lună.

Parlamentarii pot lua cuvântul într-o ședință de plen pentru a susține un proiect de lege, o modificare la o lege, pot pur și simplu să intervină în dezbateri sau să adreseze întrebări sau interpelări. Sunt totuși aleși care din 2016 de când și-au preluat mandatul au vorbit mai puțin de 1 minut în fața microfonului. În această situație sunt deputatul PSD de Constanța, Ileana Cristina Dumitrache sau deputații liberali Claudiu Răcuci și Viorica Cherecheș.

Integral pe Digi24Comentarii

Pute Deci toti o apa si un pamat, idiotii tot idioti raman ,indiferent de coloratura!!Succesuri ,dar dupa presidentia Ebei la Ue se admite orice nu trebuie sa ai neaparat tatal javra betiva !!

17 iulie 2019 16:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.