Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Actorul şi omul de televiziune Florin Călinescu (63 de ani) a postat, în mediul online, un nou mesaj ironic la adresa prim-ministrului României, Viorica Dăncilă (55 de ani), prin care îi transmite câteva „sfaturi“, după discursul de marţi, 16 iulie, din Parlamentul European.

Florin Călinescu a scris, pe contul său de Facebook, un text ironic la adresa Vioricăi Dăncilă, după ce marţi, 16 iulie, premierul a prezentat în plenul Parlamentului European de la Strasbourg bilanţul preşedinţiei române a UE. „Zi grea pentru dl. Viorica. Coafor, croitor, «îmbălsămător», Cocolino, ceva... S-a dus pe coclauri să prezinte bilanţul preşedinţiei la UE. Nasol, că aprecieri, în afară de Grapini, Manda şi vreo încă doi... Cel mai tare a fost servită de Verzii Europii. Curând va primi atenţia cuvenită şi din partea celor de acasă“, a scris Florin Călinescu pe Facebook.

Integral pe Adevărul