Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Secția specială de investigare a magistraţilor (SIIJ) i-a restituit micuţei Sorina pașaportul reţinut imediat după ce a fost eliberat de Serviciul Paşapoarte Dolj, au declarat pentru G4Media.ro surse judiciare. Procurorul de caz, Mihaela Iorga Moraru, a semnat decizia de restituire şi documentul urmează să plece prin poştă către Serviciul Paşapoarte Dolj care îl va preda părinţilor adoptivi, familia Săcărin, au precizat aceleaşi surse.

Decizia SIIJ vine după ce, luni, procurorul general interimar Bogdan Licu a dat de înţeles că se va întâmpla acest lucru, după o discuţie cu procurorii Secţiei speciale. Licu a declarat că paşaportul fetiţei a fost reţinut de Secţia specială întrucât procurorii au investigat o posibilă eliberare frauduloasă a documentului. În anchetă a fost vizat un funcţionar al Serviciului Paşapoarte Dolj.

Integral pe G4media.roComentarii

Europeanul Ca și în alte cazuri, organele "abilitate" reacționează mai întâi sub presiunea opiniei publice inflamate de televiziunile noastre "profesioniste" a căror metodă de lucru se bazează pe vechiul îndemn " crede și nu cerceta". Apoi, încet-încet lucrurile intră pe un făgaș normal, organele își aduc aminte că "unde-i lege nu-i tocmeală" și încearcă, atât cât le stă în putință, să rezolve problema în discuție.

17 iulie 2019 14:42

Uta F bine si pe cai ,bafta fetita !!

17 iulie 2019 13:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.