Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Cerbul de Aur 2019", startul concursului pe Facebook "Privește Cerbul" unde o fotografie vă poate asigura un loc la serile festivalului care va avea loc în perioada 22 – 25 august, în Piața Sfatului din Brașov.

"Prinde" în poză Cerbul de Aur şi vino la cel mai mare Festival Internaţional de Muzică

Îţi place muzica bună şi vrei să ajungi la cea de-a XIX-a ediţie a celui mai mare Festival Internaţional de Muzică din România? Între 17 iulie şi 21 august, mai mulţi "Cerbi" vor pleaca în caravană prin marile oraşe. Complexul statuar, frumos luminat, replică a celebrului trofeu oferit la festival, va fi amplasat în Iaşi (în perioada 17-21 iulie), Cluj (22-28 iulie), Timişoara (5-11 august), Târgu Mureş (28 iulie-4 august) şi Craiova (14-18 august).

În Bucureşti, "Cerbul" îl puteţi întâlni în Centru Vechi - Zona Banca Națională a României în perioada (18-31 iulie), iar braşovenii îl vor vedea în Piața Sfatului, începând cu 1 august şi până la sfârşitul evenimentului. "Cerbul de Aur" nu ratează întâlnirea cu turiştii pe litoral, unde se va afla în perioada 17 iulie-25 august, în Mamaia, la sediul Radio Constanţa.

Integral pe DC News