Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deputata PSD Elena Hărătău cere într-un comunicat de presă adoptarea ”legii recunoștinței”, un proiect inițiat de PSD prin care copiii majori apți de muncă ar fi fost obligați să-și întrețină material, prin plata unei pensii, părinții, părinții vitregi, bunicii și străbunicii, refuzul de a face acest lucru constituind infracțiune și pedepsindu-se cu închisoare de la șase luni la 3 ani sau amendă.

Hărătău susține în comunicatul publicat de Agerpres că ”este o iniţiativă legislativă corectă, existentă în realitate, dar nepusă până acum într-un cadru legal, care, în cazul în care va fi adoptată, va rezolva multe dintre problemele sociale şi materiale ale părinţilor şi bunicilor noştri”.

În ciuda faptului că PSD a retras proiectul din procedura parlamentară în urma criticilor dure din societate, Elena Hărătău susține că toate comentariile apărute în spaţiul public sunt ”lipsite de un temei fundamentat”.

Integral pe G4media.roComentarii

Doina Dumnezeulei, cat de proasrta poti fii femeie! Partidul asta al vostru este format din debili mintali, circumvolutiunilr creierului vostru nu exista. Cum puteti pune pe tapet asa o cretinitate de lege? Ati dat asa niste salarii imense acestor copii ca sa aveti pretentii l;a asta ceva. Din ce salariu sa plateasca un copil parintilor, bunicilor si strabunitilor? Nu confunda madam salariile si pensiile4 voasrtre speciale cu salariile unui roman de rand. In alta opredi8ne4 de idei parintii, bunicii si strabunicii8 au muncit si ei platind statului roman toate darile, unde sun t banii? Acm nu mai aveti bani si incepeti cu porc arii din astea? Luati banii furati si sa vedeti cum faceti imediat bugetul Romaniei. Uite, a venit Udrea in tara, dece nu o obligati sa dea inapoi toate milioanele de euro furate? Sunt prea multi cei care au devalizat tara asta si ne-au adus in sapa de lemn. Rusine sa va fie voua parlamentarilor PSD!

17 iulie 2019 17:05

Cornel Cucoana, esti proasta rau! Asa aveti un dar de a mesteca in rahatul cald si va umpleti de putoare, dupa care va plangeti ca are cineva, ceva cu voi.....Si asa tremura studentii in sevraj... Acum v-ati gasit cu "recunostinta" mamii voatre??? Puneti Lege pentru copiii de parlamentari si toti aia cu pensii speciale... Sa vi le plateasca copiii si nepotii, nu Poporul!

17 iulie 2019 12:34

Platim CAS copilului nu mai platim statului. Asa da. Da de acord! dar, sa nu mai platesc acum, eu, parinte angajat, CAS la stat, si sa-i platesc direct copilului meu care atunci poate fi obligat prin lege ca la batranete sa aibe grije de mine! Altfel lucrul asta este o mare mizerie marca PSD.

17 iulie 2019 12:12

Platim CAS copilului nu mai platim statului. Asa da. Da de acord! dar, sa nu mai platesc acum eu parinte angajat CAS la stat si sa-i platesc direct copilului meu care atunci poate fi obligat prin lege sa aibe grije de mine! Altfel lucrul asta este o mare mizerie marca PSD.

17 iulie 2019 12:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.