Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Adrian Năstase lansează un avertisment care dă fiori reci social-democraților. Fostul premier scrie pe blogul său că pentru PSD e prea târziu să găsească acum un candidat pentru prezidențiale. Năstase a spus că trenul a fost pierdut încă de la Congresul PSD de anul trecut, când nu s-au luat deciziile potrivite.

„Strategia pentru alegerile prezidențiale trebuia pornită de la congresul din primăvara anului trecut. S-a pierdut un interval extrem de important. Acum s-au aglomerat trei obiective importante prezidențialele, menținerea guvernării până la alegerile parlamentare și recuperarea forței politice a partidului”, a spus Năstase la Antena 3.

„În opinia mea, la congres trebuia să se pornească o strategie pentru identificarea unui profil de candidat la alegerile prezidențiale care să câștige. S-a făcut o listă de candidați care vor să se înscrie”, a adăugat fostul premier.