Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Adrian Năstase lansează un avertisment care dă fiori reci social-democraților. Fostul premier scrie pe blogul său că pentru PSD e prea târziu să găsească acum un candidat pentru prezidențiale. Năstase a spus că trenul a fost pierdut încă de la Congresul PSD de anul trecut, când nu s-au luat deciziile potrivite.

„Strategia pentru alegerile prezidențiale trebuia pornită de la congresul din primăvara anului trecut. S-a pierdut un interval extrem de important. Acum s-au aglomerat trei obiective importante prezidențialele, menținerea guvernării până la alegerile parlamentare și recuperarea forței politice a partidului”, a spus Năstase la Antena 3.

„În opinia mea, la congres trebuia să se pornească o strategie pentru identificarea unui profil de candidat la alegerile prezidențiale care să câștige. S-a făcut o listă de candidați care vor să se înscrie”, a adăugat fostul premier.


Comentarii

Godacii PSD-ului! Cum indoapa PSD godacii!!! • Directorul general al INCD TURBOMOTOARE COMOTI BUCUREȘTI încasează anul acesta 868.000 lei, adică aproximativ 42.000 lei net/lună, • Directorul general al INCD PENTRU SECURITATE MINIERĂ ȘI PROTECȚIE ANTIEXPLOZIVĂ-INCD INSEMEX PETROSANI încasează 811.000 mii lei, adică aproximativ 39.500 lei net/lună, • Directorul general al INCD “DELTA DUNĂRII”-INCDDD TULCEA primește 661.000 lei, adică aproximativ 32.000 lei net/lună, • Directorul general al INCD PENTRU ECOLOGIE INDUSTRIALĂ-ECOIND primește 580.000 lei, adică aproximativ 28.000lei net/lună. În eșichierul doi mai există cațiva directori cu salarii de peste 400.000 lei/an. Media salariilor încasate de DG ai INCDurilor este de 342.000 lei/an.

17 iulie 2019 11:36

Hotie legalizata de PSD: PENSIILE SPECIALE. Menţinând sistemul SPECIAL de pensii, mentinem furtul din banii publici în favoarea unor categorii bine selectate, alese să susţină prin vot perpetuarea la putere a PSD-ului. Suntem de acord că unele meserii au un nivel ridicat de privaţiuni, dar pentru asta salariaţii sunt răsplătiţi cu stagii complete de cotizare reduse, putându-se pensiona la vârste de 40 – 50 ani şi nu la 65 ani. Mai mult decat suficient!

17 iulie 2019 11:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.