Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„PSD vrea un candidat propriu la prezidențiale, susținut de ALDE și Pro România, pentru că așa va fi mai puternic”, pare să fi spus Viorica Dăncilă în timpul ședinței Comitetului Executiv. Zic „pare să fi spus” pentru că, dacă istoricii ratează momentul și nu notează corect, într-un alt veac premierul nu va mai recunoaște și va spune că i-au fost răstălmăcite cuvintele. Oricum, de data asta elocința ei m-a zdrobit. Nu mă așteptam la atât de multă logică într-o frază atât de scurtă. Uluitor, cum a descoperit Dăncilă că dacă ai mai mulți în spate ai putea fi mai puternic. Bravo, felicitări! Dar tot nu e clar, cine e mai puternic, partidul sau candidatul?

Chestia asta cu un candidat susținut și de alții a fost mai pe la începutul dezbaterilor. Opinii pro și contra, ca de fiecare dată. Fiecare și-a expus argumentele. Iar în final, Viorica Dăncilă a concluzionat că, fiind cel mai mare partid, PSD va avea propriul candidat și nu se mai pune problema unuia venit de la un alt partid. Hai, aplauze și banda cu râsete!

Integral pe Naţional