Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Viorica Dăncilă e nevoită să candideze la prezidenţiale ca să transmită un mesaj de forţă în partid, deci refuză să-l susţină pe Tăriceanu. Liderul ALDE ameninţă că rupe coaliţia dacă nu e sprijinit de PSD, iar Gabriela Firea negociază cu Ponta şi Tăriceanu, potrivit unor surse politice.
Ce avantaje are fiecare candidat. Ce calcule îşi fac Dăncilă, Firea şi Tăriceanu. De ce vrea liderul PSD Viorica Dăncilă să candideze la prezidenţiale?
Răspunsul: nu vrea, dar e silită de funcţie. Potrivit unor surse din conducerea PSD, Viorica Dăncilă a mizat pe faptul că Eugen Teodorovici, unul dintre oamenii săi de încredere, se va impune în sondajele de opinie comandate de partid, astfel încât să devină o variantă viabilă pentru Cotroceni. Însă procentul sub aşteptări obţinut de Teodorovici (5%), a lăsat PSD fără un prezidenţiabil agreat de Dăncilă.

Integral pe AdevărulComentarii

ALEXANDRU LAPUSNEANU PARTEA a I a : BATAIE pe un CAL MORT! Din pacate, la ora aceasta, NU EXISTA UN CANDIDAT care, macar sa aiba ceva sanse de ... turul 2! Mai ales, atunci cand se pune in discutie : CANDIDAT - PERSOANA INREGIMENTATA POLITIC! Singura sansa de intrare in turul 2 este DESEMNAREA UNUI CANDIDAT INDEPENDENT! O personalitate neafiliata politic, dar care sa impartaseasca majoritatea programelor politice ale partidului, este singura varianta viabila! Dar, chiar si in acest caz este nevoie de alianta, in primul rand de mentinerea aliantei de la guvernare si atragerea unor alte forte alaturi de aceasta alianta! In conditiile in care se va opta pentru un candidat independent, cu cunostinte sau cu activitate in sistemul judiciar SANSELE CRESC CHIAR SPRE CASTIGAREA ALEGERILOR! Asa cum s-a procedat cu varianta Tudorel Toader(fostul ministru al justitiei si luand in calcul numai partea buna a lucrurilor, nu si tradarea), asa trebuie procedat acum! Numai ca, candidatul trebuie foarte bine evaluat!

17 iulie 2019 13:35

ALEXANDRU LAPUSNEANU PARTEA a II a : Este mai mult decat cert ca viitoarea campanie electorala va fi ... "dirijata" de "omul cu geaca rosie" intr-o continuare a luptei pe scheletul justitiei(sau ce a mai ramas din aceasta)! Omul cu geaca rosie" s-a convins ca ... subiectul este castigator, ca are ... priza la public si va insista! Aruncarea in lupta a unei personalitati care vine din sistem si care sa prezinte din interior, care sunt ... temele de respectat pentru functionarea cu adevarat a unei justitii independente, dar nu abuzive si nu "dirijata in campul tactic" pe incalcarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului in scopul epurarilor politice ESTE SINGURA CARTE CASTIGATOARE! Folosirea in continuare a acestei asazise "anticoruptii" in scopul obtinerii de foloase politice, respectiv a obtinerii uni nou mandat de presedinte NU POATE FI COMBATUTA DECAT PRIN DESEMNAREA UNEI PERSOALITATI DIN SISTEM CARE SA ASIGURE CU ADEVARAT INDEPENDENTA JUSTITIEI PE FONDUL RESPECTARII CU STRICTETE A DREPTURILOR SI LIBERTATILOR FUNDAMENTALE ALE OMULUI! In rest : PAROLE, PAROLE, PAROLE!

17 iulie 2019 13:35

Otilia Madam Dăncilă poți să dai OUG-u să se elibereze de la Rezerva de Stat tot uleiul, zahărul, făina și să distribuie musai în găleți roșii de plastic (cu sigla cu 3 trandafiri) și să dați la toată sărăcimea țării în pachete dar candidatul vostru PSD-ist n-o să intre nici în al 2-lea tur....De ce ?....Pentru calitatea candidaților și realizările lor....Madam Dăncilă, marioneta Păpușarului Dragnea, acum rebrenduită ca Prim-ministră independentă semnează documentele Guvernului și habar nu are ce semnează....dă un OUG și după ce vede efectele negative corectează din nou cu alte OUG-uri....Nu știe cu Teodorovici al ei decît să împrumute...să împrumute....de nici nu mai contează pentru ei dobînzile și termenele....Iar Madam Firea a risipit banii din bugetul Primăriei Generale pe tot felul de vauchere aiurea și pe statui, tîrguri și concerte iar situația în București este tot mai dezastruoasă iar acum declară falimentul bugetar al Primăriei Generale....Prea mult mizează PSD-iștii pe prostia poporului romăn....Și s-a adunat atîta frustare si ură anti PSD-istă de ne vom "refula" cu Votul in urmatoarele trei alegeri ce ne așteaptă...

17 iulie 2019 10:45

Corvetele lui DRACnea Dincolo de paruiala "amazoanelor" lui Dragnea cu poalele ridicate la cer, eu cred ca in spatele dnei Dancila sunt niste creiere mai asezate, care stiu ca pentru PSD sansa de a castiga prezidentialele e minima, din lipsa unui candidat viabil. Dna Firea isi rasuceste ochii in cap cu talc, crede domnia sa, cand vorbeste despre candidatura, insa decontul Bucurestuliui inundat, sufocat si falimentat o va urma oriunde se va duce. Daca dna Firea e asa "potenta", cum s-o face ca PSD a scos la Bucuresti un scor lamentabil la ultimele alegeri? Sigur ca dna Dancila promite sa demisioneze, daca PSD nu intra in turul al II-lea. Dar sunt gata sa pun pariu ca va fi implorata sa renunte la retragere pentru ca dna Dancila este premier si fara ea partidul pierde guvernarea. Desi a pierdut alegerile,

17 iulie 2019 10:43

Probo Un caz hilar :se bat care sa se faca de ras.

17 iulie 2019 10:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.