Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Viorica Dăncilă e nevoită să candideze la prezidenţiale ca să transmită un mesaj de forţă în partid, deci refuză să-l susţină pe Tăriceanu. Liderul ALDE ameninţă că rupe coaliţia dacă nu e sprijinit de PSD, iar Gabriela Firea negociază cu Ponta şi Tăriceanu, potrivit unor surse politice.
Ce avantaje are fiecare candidat. Ce calcule îşi fac Dăncilă, Firea şi Tăriceanu. De ce vrea liderul PSD Viorica Dăncilă să candideze la prezidenţiale?
Răspunsul: nu vrea, dar e silită de funcţie. Potrivit unor surse din conducerea PSD, Viorica Dăncilă a mizat pe faptul că Eugen Teodorovici, unul dintre oamenii săi de încredere, se va impune în sondajele de opinie comandate de partid, astfel încât să devină o variantă viabilă pentru Cotroceni. Însă procentul sub aşteptări obţinut de Teodorovici (5%), a lăsat PSD fără un prezidenţiabil agreat de Dăncilă.

Integral pe Adevărul