Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

După ce Ursula von der Leyen a fost votată noul preşedinte al Comisiei Europene, pentru funcţia de comisar european din partea României a apărut un nume surpriză, agreat atât de preşedintele Iohannis cât şi de premierul Dăncilă.

Mai exact, este vorba despre o favorită. Potrivit surselor politice citate de romaniatv.net, cele mai mari şanse le are în acest moment Luminiţa Odobescu, actual ambasador al României la Uniunea Europeană. Aceasta se bucură de o imagine pozitivă, fiind apreciată atât de premierul Viorica Dăncilă, cât şi de preşedintele Klaus Iohannis.

Luminiţa Teodora Odobescu este reprezentant permanent al României la Uniunea Europeană din 2015. Anterior a fost consilier de stat pentru afaceri europene și politică externă la Cancelaria prim-ministrului Victor Ponta, secretar de stat MAE şi director în MAE.

Integral pe DC NewsComentarii

Nu are ce cauta acolo. este o carpa de-a lui tudorel toader la fel ca adina florea. Ce a facut ambasadorul Romaniei, adica reprezentantul Guvernului care o tine sus si tare cu elementul national, cu sustinerea romanismului, cu neamtul de la Cotroceni care joaca impotriva romanilor in relatiile externe? Ambasadorul Romaniei, Luminita Odobescu, a avut mandat scris sa voteze impotriva Laurei Codruta Kovesi. Mai mult, exista un lobby intens al reprezentantilor Romaniei impotriva unui cetatean roman.

17 iulie 2019 11:54

Dr. House Dacă e agreată de Iohannis este agreată și de Dăncilă, a cărei obediență este, din zi în zi, mai vizibilă!

17 iulie 2019 8:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.