Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

După ce Ursula von der Leyen a fost votată noul preşedinte al Comisiei Europene, pentru funcţia de comisar european din partea României a apărut un nume surpriză, agreat atât de preşedintele Iohannis cât şi de premierul Dăncilă.

Mai exact, este vorba despre o favorită. Potrivit surselor politice citate de romaniatv.net, cele mai mari şanse le are în acest moment Luminiţa Odobescu, actual ambasador al României la Uniunea Europeană. Aceasta se bucură de o imagine pozitivă, fiind apreciată atât de premierul Viorica Dăncilă, cât şi de preşedintele Klaus Iohannis.

Luminiţa Teodora Odobescu este reprezentant permanent al României la Uniunea Europeană din 2015. Anterior a fost consilier de stat pentru afaceri europene și politică externă la Cancelaria prim-ministrului Victor Ponta, secretar de stat MAE şi director în MAE.

Integral pe DC News