Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primăria Capitalei a transmis, marţi, că accesul va fi gratuit la evenimentul de miercuri seară de pe Arena Naţională, de la ora 19.00, acolo unde Simona Halep va prezenta fanilor trofeul de la Wimbledon, câştigat sâmbătă în faţa Serenei Williams.

„Primăria Capitalei, în parteneriat cu Federaţia Română de Tenis, organizează miercuri, 17 iulie, la ora 19.00, pe Arena Naţională, ceremonia de prezentare a trofeului de la Wimbledon de către campioana Simona Halep”, se arată într-un comunicat al Primăriei Capitalei, transmis marţi.

Potrivit PMB, accesul la eveniment pentru publicul larg este gratuit.

De asemenea, accesul va fi pietonal şi se va realiza prin cele două intrări de pe Bd. Basarabia şi Strada Maior Coravu, începând cu ora 17:00. Nu va fi permis accesul cu automobilul în incinta Arenei.

„Pentru buna afluire/defluire a participanţilor la eveniment, STB va lua măsuri pentru suplimentarea mijloacelor de transport public în comun în zonă. Facem apel la participanţi să respecte regulile unui eveniment sportiv, să nu aibă asupra lor obiecte tăioase, contondente, inflamabile, alcool etc..”, se mai arată în comunicatul PMB.

Integral pe MediafaxComentarii

Șerban Nicolae, șofer în drept Păi se putea să scape PSD-ul din copite o asemenea ocazie? Pun pariu că primarul general al Capitalei, fufa aia idioată de Gabriela Firea o să fie pionul principal al evenimentului, purtând cocarda tricoloră de primar și o va prezenta pe Simona publicului după care o să-i dea cheia Bucureștiului, lacătul Bucureștiului și câteva gratii de la celula lui Liviu Dragnea de la ocna din Rahova. Normal că boborul o să ovaționeze prin huiduieli la adresa Gabrielei Firea, că s-a mai întâmplat cu ocazii similare. Pun pariu că evenimentul se va transforma grotesc într-un spectacol politic de cea mai joasă speță posibilă și imposibilă. Presimt că va participa tot guvernoiul PSD în frunte cu Viorica Dăncilă, care va băga iarăși Pakistanul și Marocul în UE. mUE PSD! Simona merită felicitări de la toată națiunea română, dar fără amestec politic în tevatura asta! mUE PSD!

17 iulie 2019 8:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.