Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mă trezesc de dimineață cu un SMS de la o bancă în care sunt anunțat că am o poprire pe un cont. Sun și înțeleg că e de la ANAF.

Mă duc la muncă, intru într-o emisiune, primesc un SMS de la o a doua bancă, în care sunt anunțat că mi s-a și debitat poprirea anunțată de dimineață de banca numărul 1.

Mă grăbesc să-mi termin treburile până-n ora 5, ca să ajung înainte de închiderea programului de la stat, să mă lămuresc despre ce poprire e vorba.

Pentru mine, ANAF sector 2 este moartea. O clădire pe care aș dărâma-o și aș construi-o la loc. Grație amabilității unui fost angajator, altfel mare vizionar media, mi-am plătit o vreme singur toate contribuțiile la stat, prilej să descopăr acest sistem infernal care este Fiscul român. (despre Golgota interacțiunii cu funcționarii ANAF am scris la vremea respectivă).

Integral pe Republica