Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un judecător federal i-a interzis fostului consilier al președintelui american Donald Trump, Roger Stone, să mai posteze pe Twitter, Facebook sau pe Instagram, după ce procurorii l-au acuzat pe Stone de încălcarea unui ordin de a nu discuta dosarul său pe social media, relatează Reuters.

Judecătoarea Amy Berman Jackson a spus că nu îl va reține pe Stone pentru încălcarea ordinului, spunând că dacă îl va întemnița va atrage și mai mult atenția.

Roger Stone a postat pe Instagram mesaje care păreau că îl amenință pe judecătorul care se ocupă de dosarul în care acesta se confruntă cu șapte capete de acuzare în cadrul anchetei privind alegerile prezidențiale din 2016.

Avocatul lui Stone, care a fost eliberat din arest după ce a plătit o cauțiune în valoare de 250.000 de dolari, a înaintat scuze formale tribunalului, după ce fostul consilier a postat o fotografie a judecătorului Amy Berman Jackson alături de ceea ce părea să fi bătaia focului unei arme.

Integral pe Hotnews