Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Franţa o susţine pe Laura Codruţa Kovesi la funcţia de procuror-şef european în locul propriului candidat, Jean-François Bohnert, scrie Financial Times, care citează surse franceze şi române.

Decizia vine după ce preşedintele francez Emmanuel Macron a triumfat în negocierile desfăşurate luna trecută pentru posturile de conducere în cadrul Uniunii Europene, reuşind să elimine candidatura lui Manfred Weber la şefia Comisiei Europene şi să obţină funcţia de preşedinte al Băncii Centrale Europene pentru Christine Lagarde, notează sursa citată.

Integral pe AdevărulComentarii

Dusmanul poporului: Omul cinstit. „N-am crezut niciodată că voi fi nevoit să apăr un procuror, dar nici n-am crezut că țara mea va fi atât de plină de hoți care vor ajunge să facă legi prin care să-și legalizeze hoția și să inventeze instituții care să-i ancheteze pe „dușmanii poporului”, adică pe ăia care nu-i lasă pe ei să fure. Ce i se întâmplă lui Kovesi ni se poate întâmpla tuturor”

17 iulie 2019 12:53

Traian Troc idiot ca la usa cortului si in structurile europene... presiuni, amenintari, spagi, promisiuni de miliade de euro pentru nu stiu ce tabara.... Un kkt de politica pentru niste kkturi de institutii care nu functioneaza decat in interesul maharilor...... Cei 500 milioane de cetateni europeni sunt pusi in custi si deportati in culisele unei drame cumplite! Grozava anti-coruptie.... :)

16 iulie 2019 22:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.