Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

După ce PSD a votat luni în CEx pentru nominalizarea unui candidat propriu la alegerile prezidenţiale şi a cerut susţinerea ALDE şi Pro România, cele două formaţiuni au întors spatele la negocierile cu social-democraţii. Partidul lui Tăriceanu ameninţă şi spune că posibilitatea pentru rupererea Coaliţiei „e destul de serioasă”.

Principalele nemulţumiri au apărut ieri, după ce PSD a decis că va avea candidat propriu la prezidenţiale, fără să discute şi cu ALDE despre acest subiect. Totodată, decizia social-democraţilor a fost luată chiar în perioada în care Călin Popescu Tăriceanu este plecat în concediu.

„Tăriceanu e plecat din ţară, vine pe 20. Lucru pe care îl ştia şi doamna Dăncilă. Dacă PSD spune clar că pe ei nu îi mai interesează prezidenţialele, spunând acest lucru prin desemnarea unui candidat care este foarte jos şi care stă şi prost în percepţia publică, asta înseamnă că pe ei nu îi mai interesează nimic”, a declarat un lider ALDE, citat de Digi24.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.