Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele USR Dan Barna este prezent marţi, 16 iulie, la Timişoara pentru a participa la dezbaterea finală a celor patru candidaţi USR înscrişi în cursa internă pentru a fi desemnaţi candidatul partidului la funcţia de primar al Timişoarei.

„Speranţa şi perspectiva de viitor este asociată în foarte măsură cu ceea ce înseamnă USR-PLUS. (…) Sunt convins că următorul primar al Timişoarei va fi un primar al alianţei USR-PLUS”, a declarat Dan Barna, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul USR Timiş. Întrebat, în contextul desemnării pentru a candida din partea USR la alegerile prezidenţiale, dacă se va baza pe electoratul PSD în cazul în care va ajunge împreună cu preşedintele Klaus Iohannis, Dan Barna a evitat un răspuns direct, vorbind despre cum ar trebui să fie campania din turul doi.

Integral pe Adevărul