Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Explicaţie halucinantă a unui senator USR pentru decizia de a avea candidat propriu la prezidenţiale, în locul susţinerii lui Klaus Iohannis. "Nu poți să-ți pui banii pe un cap pe care nu poți să-l controlezi" - spune Radu Mihail.

”Noi am stat foarte mult pe ideea candidatului la prezidenţiale şi am decis demult că vom avea un candidat al nostru din mai multe motive. În primul rând nu poţi să te bazezi că cineva, fie el şi o persoană cu mari şanse să ajungă preşedinte, nu va avea un eveniment care să-l facă să iasă din cursă. Deci, nu poţi să-ţi pui banii pe un cap pe care nu poţi să-l controlezi, nu ştii ce e cu el. Noi vrem să ne asigurăm că avem o personalitate capabilă să fie preşedintele României, să fie pregătit, să fie în cursă şi asta e datoria pe care o avem pentru români”, a spus senatorul.

Radu Mihail a vrut să explice cumva decizia USR, dat fiind faptul că au ales ca Barna să fie prezidențiabilul din partea USR. Nu este o decizie finală, asta având în vedere că se va lua o hotărâre și în PLUS.

Senatorul USR spunea că partidul său vrea să ofere românilor la alegeri o variantă mai bună pentru candidați.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.