Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Dăncilă tremură în aceste momente pentru viitorul coaliţiei de guvernare. Liderii ALDE au adoptat o poziţie de forţă şi lansează ameninţări la adresa PSD.

PSD a decis luni, în şedinţa Comitetului Executiv, că va merge cu un candidat propriu la alegerile prezidenţiale şi nu-l va susţine pe Călin Popescu Tăriceanu. În replică, liderii ALDE analizează serios opţiunea ieşirii de la guvernare în această toamnă, spun surse din partid. Astfel de discuţii au mai avut loc şi la începutul anului, dar s-a renunţat la idee. Scorul de la alegerile europarlamentare a demonstrat totuşi că prezenţa în Guvernul Dăncilă nu a fost de bun augur pentru ALDE. Liderii care îşi doresc ieşirea de la guvernare argumentează că doar prin desprinderea de PSD, ALDE poate obţine un scor mai bun la alegerile prezidenţiale şi la alegerile locale şi generale care vor avea loc în vara, respectiv iarna lui 2020.

Integral pe CapitalComentarii

Indopat de psd! Ovidiu Badea, Directorul General al Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Silvicultură ”Marin Drăcea” încasează un salariu de peste 1,9 milioane lei pe an. Este cel mai bine plătit bugetar şi câştigă de 10 ori mai mult ca preşedintele Iohannis Ovidiu Badea, directorul general al Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Silvicultură ”Marin Drăcea”, încasează pentru anul 2019 suma de 1,94 milioane lei pentru poziţia pe care o ocupă, potrivit Ordinului nr. 337 din 23 mai 2019. Potrivit CNBC, preşedintele american Donald Trump câştigă 400.000 de dolari pe an, adică 1,6 milioane de lei pe an, adică mai puţin decât bugetarul român Ovidiu Badea, directorul general al Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Silvicultură ”Marin Drăcea”. Totodată, potrivit documentului, directorul general al instituţiei câştigă de aproape şase ori mai mult decât toţi membri consiliului de administraţie. Astfel, Ing. Ovidiu Badea, cel pe care organigrama de pe site-ul Ministerului Cercetării şi Inovării îl indică drept director general al institutului, câştigă unul dintre cele mai mari salarii din ţară. Potrivit declaraţiei de avere a preşedintelui Klaus Iohannis, acesta încasează un salariu de 133.879 lei pe an. Prin urmare, directorul Institutului „Marin Drăcea” câştigă de zece ori mai mult decât preşedintele României.

17 iulie 2019 11:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.