Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a anunțat ce măsuri bugetare au fost convenite ”de principiu” în ședința CEX a PSD: limitarea călătoriilor gratuite cu trenul acordate studenților și impozitarea pensiilor speciale.

Integral pe CurentulComentarii

#Vlad- Si nici mii de strudenti care nu produc nimic, decat mananca si se baliga ! Consuma energiile nationale, ocupa locurile la CFR, produc zgomote infernale nopti de-arandul, seaca tzara de vodca !!

17 iulie 2019 14:53

Vlad Ce bun ar fi un canal, un şantier Bumbeşti-Livezeni, sau orice altceva care ar pune la munca putorile contemporaneitatii. Eu sper, sa apuc clipa cand vor trai doar cei ce vor munci ! Nu derbedei, nu demonstranti platiti, nu curve virusate, nu tigani criminali, nu politicieni delapidatori !!

17 iulie 2019 14:51

Ceasca STUDENTI , mergeti in mortii mamii voastre la munca ! CURVE STUDENTE, la munca, spurcatelor ! a apaca !

17 iulie 2019 14:45

Olivia Madam Dăncilă poți să dai OUG-u să se elibereze de la Rezerva de Stat tot uleiul, zahărul, făina și să distribuie musai în găleți roșii de plastic (cu sigla cu 3 trandafiri) și să dați la toată sărăcimea țării în pachete dar candidatul vostru PSD-ist n-o să intre nici în al 2-lea tur....De ce ?....Pentru calitatea candidaților și realizările lor....Madam Dăncilă, marioneta Păpușarului Dragnea, acum rebrenduită ca Prim-ministră independentă semnează documentele Guvernului și habar nu are ce semnează....dă un OUG și după ce vede efectele negative corectează din nou cu alte OUG-uri....Nu știe cu Teodorovici al ei decît să împrumute...să împrumute....de nici nu mai contează pentru ei dobînzile și termenele....Iar Madam Firea a risipit banii din bugetul Primăriei Generale pe tot felul de vauchere aiurea și pe statui, tîrguri și concerte iar situația în București este tot mai dezastruoasă iar acum declară falimentul bugetar al Primăriei Generale....Prea mult mizează PSD-iștii pe prostia poporului romăn....Și s-a adunat atîta frustare si ură anti PSD-istă de ne vom "refula" cu Votul in urmatoarele trei alegeri ce ne așteaptă...Dacă babacii lor PSD-iști enumerați în ultimile trei mesaje de mai jos vor pierde funcțiile și Baronismul și Nepotismul PSD-ist moare....chiar de și-au făcut rezerve pentru 3 generații...

17 iulie 2019 12:35

Claudiu 15 calatorii pe an/ruta oras universitar- localitate de resedinta sunt mai mult decat suficiente! Daca vor Neversea-uri, Untold-uri, Bamboo- sa-si ia part-time-uri..... La munca! Altfel formam paraziti, care tot cer Statului...... CFR e si asa in vrie... Mai putine gratuitati, mai multe sanse de castig! :)

17 iulie 2019 12:31

Alti godaci indopati de PSD Fiica fostului ministru PSD Constantin Niţă este secretar I la Reprezentanţa României la UE; Fiul fostului ministru PDL Gheorghe Pogea este şeful secţiei Energie în cadrul Reprezentanţei României la Bruxelles; Fiul adoptiv al lui Ion Iliescu: ambasador în Thailanda, consul în Dubai, şef de misiune diplomatică în Filipine Fiul fostului ministru al Muncii Mariana Campeanu, fost director în cadrul Registrului Auto Român; Fiul fostului ministru al Muncii Mariana Câmpeanu, angajat la ASF. Recent, s-a aflat că fiul premierului Viorica Dăncilă s-a angajat la stat. Victor Florin Dăncilă este consilier la Curtea de Conturi, potrivit declarației de avere publicată pe site-ul instituției. Și soția sa, Dăncilă Elena, lucrează tot într-o instituție de stat, la Primăria Sectorului 5 din Capitală.

17 iulie 2019 12:04

Godacii indopati de psd Fiica primarului din Brașov este consilier în biroul de europarlamentar al liberalului Daniel Buda; Fiica fostului deputat Dolj Mihai Surpateanu este consilier în cabinetul europarlamentarului liberal Marian Jean Marinescu; Fiica lui Nicolae Bădălău este angajată la protocolul Aeroportului Otopeni, acolo unde ocupă funcţia de Director al departamentului Conformare, Calitate, Siguranţă şi Mediu; Fiica fostului eurodeputat PSD de Bacău Minodora Cliveti este consilier diplomatic la Reprezentanţa României la UE; Fiul fostului ministru Victor Paul Dobre, este referent principal la Consulatul României în Chicago; Fiul lui Ilie Grădinar zis Ilie Gigacalorie este ambasadorul României în Danemarca; Fiica lui Constantin Preoteasa, fost şef al Direcţiei pentru Protecţia Copilului Gorj, este secretar general în Ministerul Românilor de Pretutindeni. Ea a deţinut, pe rând, diverse funcţii în Ministerul de Externe, înainte de promovarea de la MRP fiind director în cadrul MAE; Fiul judecătoarei Maria Huza, fost preşedinte a Tribunalului Bucureşti şi prietenă a fostului ministru PSD Rodica Stănoiu, este secretar I la Ambasada României la Tokyo; Fiul fostului şef al organizaţiei de pensionari PSD Dâmboviţa este secretar de stat în cadrul MAE

17 iulie 2019 12:03

Ia de te uita unde-si angajeaza psd-eii godacii!!! Fiica domnului Daea este angajată la Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale; Fiica lui Florin Iordache lucrează la Cancelaria Băncii Naţionale. În trecut a lucrat la Ministerul Afacerilor Externe, Departamentul pentru Relaţia cu Românii de Pretutindeni. Altă întrebare?! Fiica domnului Țuțuianu este consilier juridic la Primăria Capitalei; Fiul lui Dumitru Buzatu și al senatoarei PSD Gabriela Crețu, numit secretar de stat: ”Îl recomandă cunoașterea limbilor străine” Fiica senatoarei PSD Neamţ Emilia Arcan, a fost numită vicepreşedinte în cadrul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici cu rang de secretar de stat; Fiul domnului Tudorel Toader s-a angajat ca asistent la Universitatea Alexandru Ioan Cuza, în condiţiile în care codul de etică al Universităţii interzice angajarea rudelor; Fiica lui Mircea Cosma a ajuns în Parlament, după ce doi deputaţi PSD au renuţat la mandate; Fiul șefului PSD Neamț, numit secretar de stat în Ministerul Tineretului și Sportului; Fiul maiorului în rezervă Petru Winzer, numit secretar de stat în Ministerul Afacerilor Externe; Fiica maiorului în rezervă Petru Winzer este angajată la Curtea de Conturi; Fiica unui fost primar PSD din Dărmăneşti este Directoarea Cancelariei lui Dragnea, de la calculatorul căreia a fost redactat proiectul Ordonanței de Urgență privind grațierea; Fiul lui Adrian Năstase a ajuns consilier în cabinetul de eurodeputat al social-democratului Cătălin Ivan.

17 iulie 2019 12:01

Paulus Bine, dar "impozitarea pensiilor speciale" nu-i vizeaza pe ... "studentii" (care sug EURO-poolla & voteaza #USR, n.m.) - nu?! Cu respect, P.

17 iulie 2019 1:13

Paulus Bine, dar "impozitarea pensiilor speciale" nu-i vizeaza pe ... "studentii" (care sug EURO-poolla & voteaza #USR, n.m.) - nu?! Cu respect, P.

17 iulie 2019 1:13

Andrei Paraschiv Si io ma razbun si io pe EURO-curva de mama, ca daca se "emancipa", ma avorta si ma dadea la tocat, sa scoatza aia celule "stern" din mine, in loc sa ma fete (pe cur, n.m.), atuncea nu ma mai fukceam nici io EURO-avorton #PLUS lgbt-USR!

17 iulie 2019 1:11

v Acordarea calatoriilor gratuite in toata tara si oricind a fost o greseala a PSD. Acuma daca se renunta la o parte din aceste masuri o sa fie criticati. Cred ca studentii bursieri sa primeasca foi de drum de la facultate la domiciliu, doar pentru mers in vacanta. In plus de asta trebuie sa fie redus nr si conditiile incare poti obtine ajutorul de somaj. Cei de la institutiile centrale stiu mai bine unde se duc banii degeaba.

17 iulie 2019 0:03

STUDENT SARAC tAIATI TRANSPORTUL GRATUIT, TAIATI BURSELE VARA ! DATI-NE CAZARE, MANCARE GRATUITA SI PREZERVATIVE ! DE LUMANARI LA BISERICA AVEM NOI BANI, CARE MAI MERGEM ! INTERZICETI STUDENTILOR PETRECERILE DUPA ORA 22.00 SA AIBA TIMP SA SE ODIHNEASCA SI SA INVETE, SI ASA SCAPATI DE PRAMATII

16 iulie 2019 16:59

fost premier, mic, ardelean,orgolios, inapt pentru militarie Ar fi bine, ca domnii studenţi să pună dracu mâna la muncă, că s+au cam învăţat parayiţi, apoi pleaca bine+merci afară şi ne dau lecţii de democraţie ! Să facă guvernul un şantier naţional unii domnii studenţi să muncească voluntar, poate mai lasă trotinetele şi sala ! Se învaţă cu munca, cu sacrificiu si cu omenia. iar, domnişoarele studente, poate se mai domolesc un pic, cu curvărăseala ! Ce le trebuie atâta transport gratuit ? pe banii cui ?

16 iulie 2019 16:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.