Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Varujan Vosganian încearcă să ne convingă de faptul că este cel mai mare poet în viaţă, al politicii dâmboviţene. Aproape că a reuşit. Ce credeţi că vrea să ne facă să credem politicianul miruit cu mirul lui Dumnezeu?! Ei bine, că anecdota aceea cu elefantul (astăzi cam subnutrit) „PSD” şi cu şoricelul (astăzi cam ameţit de „croşeul-Prodan-smetia-naţiei”, încasat la votul europarlamentar) „ALDE”, pe lângă că e savuros, mai e şi adevărat.

Tropăitul extraordinar care umplea, într-o bună zi, văzduhul, în timp ce amintitele „personaje” politice traversau, umăr la umăr – ca să vezi –, un pod, peste o apă, l-a făcut pe şoricel să se încarce energic de propria-i personalitate, şi, privindu-l pe pa(c)hiderm… de sus, să exclame: „Vezi ce zgomot facem noi, amândoi, elefantule?!”.

Integral pe GândulComentarii

Taiate TOATE pensiile speciale si TOATE specialitatile PSD-iste! Principiul "pensii speciale" este unul nociv prin definitie si discriminator fata de restul populatiei. Dupa acest principiu si in contradictie cu principiul egalitatii tuturor cetatenilor, cetatenii tarii sunt impartiti astfel: 1. cetateni de categoria intai - speciali 2 .cetateni de categoria a doua -obisnuiti Nu e destul ca " specialii" au niste venturi astronomice , pensiile lor se calculeaza dupa alte formule si mai ies la pensie pe la 40-50 de ani cu o speranta de viata de 80-90 de ani? Ei si asa ar avea calculta o pensie mult peste medie din cotributiile lor la fondul de pensii. Au formule speciale de calcul si varste de iesire la pensie mult diferite de cea de 65 de ani standard. Cred ca asta este inca un motiv de pleaca toti tinerii din tara. De ce sa muncesti pana nu mai poti in tara asta pana la 65 de ani pe un salariu care e de subzistenta, doar pentru a plati taxe din care in loc sa se faca drumuri si spitale , se platesc pensii nesimtite unor speciali. Mai cautati ca mai sunt si alte categorii de speciali si apropo pensiile nu ar tebui sa depaseasca 10000lei decat pentru cine descopera leacul cancerului sau are alte realizari similare!

18 iulie 2019 14:37

Indopati de PSD Ovidiu Badea, Directorul General al Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Silvicultură ”Marin Drăcea” încasează un salariu de peste 1,9 milioane lei pe an. Este cel mai bine plătit bugetar şi câştigă de 10 ori mai mult ca preşedintele Iohannis Ovidiu Badea, directorul general al Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Silvicultură ”Marin Drăcea”, încasează pentru anul 2019 suma de 1,94 milioane lei pentru poziţia pe care o ocupă, potrivit Ordinului nr. 337 din 23 mai 2019. Potrivit CNBC, preşedintele american Donald Trump câştigă 400.000 de dolari pe an, adică 1,6 milioane de lei pe an, adică mai puţin decât bugetarul român Ovidiu Badea, directorul general al Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Silvicultură ”Marin Drăcea”. Totodată, potrivit documentului, directorul general al instituţiei câştigă de aproape şase ori mai mult decât toţi membri consiliului de administraţie. Astfel, Ing. Ovidiu Badea, cel pe care organigrama de pe site-ul Ministerului Cercetării şi Inovării îl indică drept director general al institutului, câştigă unul dintre cele mai mari salarii din ţară. Potrivit declaraţiei de avere a preşedintelui Klaus Iohannis, acesta încasează un salariu de 133.879 lei pe an. Prin urmare, directorul Institutului „Marin Drăcea” câştigă de zece ori mai mult decât preşedintele României.

17 iulie 2019 11:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.