Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Ce ne lipseşte? Poate ne supărăm dacă spunem aşa, direct, cred că totuşi calitatea umană, sau nivelul acesteia lipseşte foarte mult în toate domenile şi, desigur, şi în sănătate. Nu vreau să văd medici care îşi dau diplome. Pentru medici, diploma în sine este pacientul a cărei problemă este rezolvată de medic (...) Oricât de defect ar fi sistemul, din toate punctele de vedere - infrastructură, medicaţie, orice, când vezi totuşi un altfel de comportament cred că e un lucru de la care se pleacă”, a declarat ministrul Finantelor, Eugen Teodorovic, subliniind că dacă ar fi efectuat un sondaj, un procent de aproape 100% din populaţie va spune acelaşi lucru.


Comentarii

EU Educatia lipseste la mojoritatea romanilor. Asta-i adevarul crunt. Numai ca ce poate sa "invete un copil" cand aude toata ziua ca unii isi dau SALARII NESIMTITE ca altii PRIMESC PENSII SPECIALE de zeci de ori mai mari decat parintii lui, desi nu-s cu nimic mai speciali decat acestia. Oare asa suntem egali in fata legii? Nu sunt comunist sa propovaduiesc EGALITARISMUL, numai ca din pacate nu MERITOCRATIA este cea pe care sa se construiasca societatea romaneasca. Cand copiii vad ca pentru a AJUNGE ceva in viata, nu trebuie sa inveti, nu trebuie sa muncesti, trebuie doar sa fii copilul, sotia, fratele, nepotul sau amanta( amnatele ca se poarta cat mai multe) unui "suspus" care se pare ca si atunci cand sunt schimbari politice, el ramane tot suspus si cu SALARIU NESIMTIT. Un caz tipic este ex-primministru GRINDEANU. Numai la vot schimbati pe acesti NESIMTITI. Nu sunt increzator nici pentru "grabitii" lui Barna, dar trebuie incercati si cu prima ocazie, jos si cu acestia. Participarea masiva la toate votarile ii va "educa" si pe politicienii nostri.

17 iulie 2019 15:05

Serban Sodomit Nicolae Chiparosule, te-as fute-n cur.

17 iulie 2019 5:28

Marius Lipsesc spitalele regionale, unde sunt dragi pesedisti? Hai că vin alegerile din nou ,iar le faceți?????

16 iulie 2019 20:19

Ecce Kurrupt O vreau in arianus. Acum!

16 iulie 2019 18:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.