Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În urma unui sondaj realizat într-o perioadă de „freamăt” constant pe scena politică, se remarcă o creștere importantă la PNL și PSD. CURS a realizat un sondaj de tip Omnibus în plină perioadă de frământări politice legate de anunțarea candidaților la alegerile prezidențiale din această toamnă. Partidele s-au reașezat după alegerile europarlamentare și se remarcă o creștere la PNL, respectiv PSD, scrie Radu-tudor.ro.

Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri, PNL ar câștiga cu un scor de 29%, peste procentul obținut la alegerile europarlamentare. Pe locul 2 se clasează PSD, care este în revenire de formă și ar ajunge la 26%, peste ceea ce au înregistrat la europarlamentare, adică 22,5%.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

USR pe primul loc, kasa-i corect! Dute ma, asta care dai sondajul, psd se duce pe kur la vale si pnl este in spatele USR! PNL si PSD aceeasi mizerie! Lumea nu uita coalitia USL, nu uita nici ca PNL nu prea vrea sa renunte la pensiile speciale de care beneficiaza...USR pe primul loc.

16 iulie 2019 14:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.