Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) a ajuns, luni, în România, pe aeroportul Henri Coandă, după ce a câştigat Wimbledon 2019. Sportiva din Constanţa e prima jucătoare din România care reuşeşte această performanţă, iar fanii au venit să o întâmpine la aeroport. Unul dintre ei a ieşit în evidenţă, cu un mesaj special.

Halep a bucurat şi cucerit toată România prin performanţa sa de la Wimbledon. Simona a învins-o fără drept de apel pe Serena Williams cu 6-2, 6-2, în ultimul act de la All England Club, iar pe aeroportul din Otopeni un fan a vrut să o ceară de soţie. Acesta a venit "înarmat" cu o pancartă cu mesajul "Simona, vrei să fii soţia mea?", dar n-a avut noroc. Simona a stat doar câteva secunde alături de fanii care au aşteptat-o, le-a făcut cu mâna şi apoi şi-a continuat drumul, la plecare. Cerea fanului a rămas fără răspuns.

Integral pe ProSport