Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Carmen Dan și Viorica Dăncilă au încheiat contondent colaborarea în Guvern. Puțini știu însă că pe cele două le-a legat o prietenie stânsă, pe vremea când locuiau în Videle. Au fost chiar și vecine de bloc. Ce își amintesc localnicii despre acea perioadă? Aflați din marterialul video atașat.

Înainte de a ajunge la dispute politice, ministrul demisionar și premierul au fost foarte apropiate. Jurnaliștii Digi24 au mers la blocul în care Dăncilă a cumpărat un apartament în 1999. La distanță de o scară de bloc a locuit și Carmen Dan, din 2008. Relația dintre cele două este însă chiar mai veche. Deciziile de la București nu au rămas fără ecou în Videle. Jurnaliștii Digi24 au vorbit cu foști colegi de școală, foști șefi și prieteni de familie.

Integral pe Digi24Comentarii

Papusile lu DRACnea Cine-a ajuns sa conduca tara asta! O profesoara de lucru manual din Videle si o secretara de scoala din Videle!! Doua papusi de-ale HOTULUI DRACnea si-a gasti lui de HOTI.

16 iulie 2019 14:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.