Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un bărbat din localitatea ieşeană Zmeu este cercetat de poliţişti după şi-a bătut soţia, apoi a spart, cu un topor, parbrizul ambulanţei care îi acorda primul ajutor femeii, transmite corespondentul Mediafax.

Incidentul a avut loc luni seară în localitatea ieşeană Zmeu, în urma unui scandal între cei doi soţi. Femeia de 29 de ani a cerut ajutorul poliţiştilor după ce a fost bătută de soţul ei, iar când au ajuns acolo, oamenii legii au cerut intervenţia unui echipaj de ambulanţă care să îi acorde îngrijiri medicale femeii. Nervos că soţia sa a chemat poliţia, bărbatul a devenit şi mai agresiv.

„Am fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 de către o femeie cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soţul ei. Colegii mei s-au deplasat la faţa locului, iar întrucât femeia necesita îngrijiri medicale, s-a prezentat şi un echipaj medical. În timp ce femeii i se acordau îngriji medicale, soţul acesteia ar fi lovit cu un obiect contondent parbrizul autospecialei SMURD", a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

Integral pe Gândul