Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Senatorul PNL Florin Cîţu a declarat, marţi, că impozitarea pensiilor speciale e doar o încercare disperată din planul de albire al PSD-ALDE. Liberalul afirmă că ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, va trebui să dea explicaţii în Parlament pentru „măsluirea execuţiei bugetare în 2018”.

„Теодорович las-o jos că măcăne! Теодорович ar trebui să recunoască public gaura imensă de la buget şi să arate rectificarea bugetară negativă. Теодорович Îţi garantez eu un lucru. Să te aştepţi să dai explicaţii în Parlament şi altor instituţii de stat despre măsluirea execuţiei bugetare în 2018. Veţi răspunde pentru tot. Impozitarea pensiilor speciale este doar o încercare disperată din planul de albire a PSD-ALDE. Viorică Albă ca Zăpada şi cei 28 de pititici încă lucrează la ştergerea din memorie a producţei în care tot ei erau actori principali AliDragnea şi cei 40 de hoţi”, a scris Florin Cîţu, pe Facebook.

Senatorul liberal a afirmat că doar un impozit de 150% pentru pensiile de peste 10000 lei ar repara situaţia economică.

Integral pe Gândul