Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Senatorul PNL Florin Cîţu a declarat, marţi, că impozitarea pensiilor speciale e doar o încercare disperată din planul de albire al PSD-ALDE. Liberalul afirmă că ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, va trebui să dea explicaţii în Parlament pentru „măsluirea execuţiei bugetare în 2018”.

„Теодорович las-o jos că măcăne! Теодорович ar trebui să recunoască public gaura imensă de la buget şi să arate rectificarea bugetară negativă. Теодорович Îţi garantez eu un lucru. Să te aştepţi să dai explicaţii în Parlament şi altor instituţii de stat despre măsluirea execuţiei bugetare în 2018. Veţi răspunde pentru tot. Impozitarea pensiilor speciale este doar o încercare disperată din planul de albire a PSD-ALDE. Viorică Albă ca Zăpada şi cei 28 de pititici încă lucrează la ştergerea din memorie a producţei în care tot ei erau actori principali AliDragnea şi cei 40 de hoţi”, a scris Florin Cîţu, pe Facebook.

Senatorul liberal a afirmat că doar un impozit de 150% pentru pensiile de peste 10000 lei ar repara situaţia economică.

Integral pe GândulComentarii

Sicterescu Iar se baga-n vorba ametitu` asta de Citu ? De peste 3 ani, saptamanal, declara iminentu` faliment al tarii ! Sictir !!!

16 iulie 2019 17:43

victor Mai Cartule de unde ai aparut si tu? Pensiile speciale ar trebui sa dispara de tot . Toate pensiile trebuie calculate conform contributiei fiecaruiadin noi.Asa ar fi cel mai corect si be bun simt.Daca se merge pe aceasta impozitare(lui Teodorovici ii este si frica sa pronun te cuvantul impozitare) atunci trebuie impozitata cu 90% diferenta dintre pensia de lux si pensia calculata conform contributiei ,aceasta valoare adaugandu-se la pensia calculata conform contributiei. Acesta este calculul cel mai corect fara a supara pe nimeni s-au se vor supara toti la fel neexistand motive de comentarii.Deci: PENSIA= Pcconf. contributiei + 10%din (Pensia de lux-Pcconf contributiei)..(procentul poate fi si mai mic de 10%,depinde cum se stabileste in guvern)

16 iulie 2019 16:18

STOP: furtului din banul public! PENSIILE SPECIALE SI TOATE SPECIALITATILE, TOATE ANULATE, TAIATE, STOP! AJUNGE ATATA HOTIE DIN BANII ADUNATI DIN IMPOZITELE SI TAXELE TUTUROR ROMANILOR. OPRITI FURTUL DIN BANUL PUBLIC CU LEGI HOTESTI FACUTE DE HOTI PENTRU ALTI HOTI!!!

16 iulie 2019 14:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.