Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat că, după ce îşi va încheia mandatul la MAI, va merge să-l viziteze la Penitenciarul Rahova pe fostul lider PSD Liviu Dragnea.

Întrebată la sediul MAI de jurnalişti dacă va merge să îl viziteze pe Dragnea la penitenciar, ea a răspuns: "Evident că da, voi avea mai mult timp liber".

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat pe 27 mai pe Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Integral pe AgerpresComentarii

Viorel Gabor Madam, sa-i faci o shtiuca umpluta de la Belina si o frigare de mistrtz vanat pe terenurile Tel Drum din Teleorman....ca tare mult ii placeau Patriotului Dragnea....si niste roshii romanesti....ca si astea-i placeau fff mult....Cum mai musca el cu sete din roshia romaneasca !....mai rar !....Tzi'-as fi recomandat si-un vin din alea "Opus One" cu care spritzuia el cu Maior, Coldea, Kovesi, Oprea, Ponta pe la vilele SRI-ului....atunci cand se "razboia" el cu Statu Paralel....dar vin n-are voie acolo la Rahova....

16 iulie 2019 14:57

10 August anchetat cu celeritate: Acolo sa ramai! Vine dosarul reprimarii manifestatiei din 10 August unde tu, javra ordinara, ai stat la butoane si-ai executat ordinele lui DRACnea. Ati batut si ati gazat oameni nevinovati: femei si copii, n-ati tinut cont ...Bestiilor!

16 iulie 2019 14:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.