Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În Comitetul Executiv al PSD, primarul general Gabriela Firea şi liderul PSD Olt, Paul Stănescu, i-au reproşat premierului Viorica Dăncilă că şi-a anunţat candidatura la prezidenţiale înainte să discute în partid. Firea a pledat pentru o candidatură comună PSD-ALDE-ProRomânia, în timp ce Viorica Dăncilă susţine că PSD trebuie să intre în cursă cu candidat separat, nu să facă alianţă cu ALDE, „care are 4%“, susţin surse politice.

Liderul PSD Viorica Dăncilă le-a transmis contestatarilor din partid - printre care se numără Gabriela Firea, Paul Stănescu şi Radu Moldovan (Bistriţa) - că îşi va asuma rezultatul de la alegerile prezidenţiale, oricare ar fi acesta, susţin surse din CEX pentru Adevărul. Mai mulţi lideri din teritoriu se tem că Viorica Dăncilă nu va intra în turul doi dacă ALDE şi ProRomânia vor stabili candidaţi separaţi.

Integral pe Adevărul