Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mihaela Rădulescu a vorbit din nou despre scandalul dintre ea şi Andreea Marin. Fosta vedetă de TV a dezvăluit că şi-a dat seama de ce Zâna are o problemă cu ea.

Mihaela Rădulescu a declarat la Kanal D că Andreea Marin dă dovadă de neprofesionalism atunci când o atacă, fiindcă nu are niciun motiv să facă asta.

"E păcat şi nefiresc să te deranjeze concurenţa. Am stat şi m-am gândit ce o deranjează la mine şi am realizat că poate e vorba de o concurenţa, nu probleme de alt gen. E adevărat că multe femei îşi scot ghearele când e vorba de un bărbat. Acolo a fost vorba de nişte neplăceri. Nu se face asta, nu pentru că nu se cade. Nu se face profesional, decât dacă ai un motiv real", a mărturisit Mihaela.

Ea a precizat că niciodată nu a fost prietenă bună cu Andreea, dar că a încercat să păstreze o relaţie profesională bună.

"Noi ne-am mai întâlnit, dar nu am fost niciodată amice de cafea. Am fost invitată şi la ea în emisiune, când era vorba despre sinistraţi. Ea a creat câteva situaţii. Scandalul Rădulescu -Marin nu ia sfârşit şi voi aveţi ce scrie. Nu înţeleg de ce un om profesionist ca ea face greşeli de începător", a spus ea.

"Nu pot să spun că Andreea Marin când mă vede mă loveşte. Ea, dimpotrivă, îmi zâmbeşte frumos şi mă salută. Mă mir de fiecare dată când se ia de mine fiindcă nu a avut niciodată în faţa mea o reacţie negativă", a mai spus Mihaela.

Integral pe Click!Comentarii

MIHAI MA RADULEASCO...CINE TI-A SPUS MA CA TU SI ANDREEA MARIN SUNTETI CAPUL DE AFIS LA VREUN BORDEL. MACAR ANDREEA ARE DECENTA ACTULUI SEXUAL DAR TU, FA, N-AI NIMIC, CRED CA AI FACUT BATATURI VAGINALE, ORIFICIUL TAU SEAMANA CU O STATIE DE METROU !!!!

3 noiembrie 2011 18:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.