Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Sedința conducerii social-democrate, la care ar urma să se tranșeze chestiunea remanierii guvernamentale și să se discute și despre prezidențialele din toamnă, a început la Parlament.

Până să ajungă la discuțiile cu ai săi colegi, Gabriela Firea, al cărei nume este vehiculat de mi multe voci din PSD drept o soluție de prezidențiabil al formațiunii, a făcut o serie de mențiuni pe această temă, punând accent pe faptul că alegerea va fi a partidului. “Vestea bună este aceea că PSD are dintre cine să aleagă. Vestea proastă este ca zilele se scurg (…) celelalte partide au deja candidați desemnați (…) cred că trebuie să recuperăm acest timp pierdut”, a subliniat Firea. Edilul Capitalei consideră că e nevoie ca, la nivel de mentalitate, să se creadă în șansa PSD-ului de a câștiga și nu a ocolit nici tema alianțelor, inclusiv cu partidul lui Ponta.

Integral pe Naţional