Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Moise Guran a răbufnit după ce a auzit că firma americană Exxon Mobile ar urma să renunțe la extragerea hidrocarburilor din Marea Neagră.
Moise Guran a transmis un mesaj care i-a lăsat pe pe cei de la PSD cu gura căscată.

„Nu vă faceți iluzii, n-au prea mulți tehnologia de foraj de mare adâncime. Rezultatul a doi ani în care Dragnea i-a hărțuit pe americani, sperând să-și negocieze astfel un soi de imunitate, rezultatul ordonanțelor „Vâlcov”, date fățiș în beneficiul rușilor, este acesta – amânarea până cine știe când (poate încă cinci, poate încă zece ani) a momentului în care România nu va mai importa hidrocarburi.
În timpul ăsta găina fără cap (PSD) caută soluții de tăiere a cheltuielilor sociale, incapabilă să înțeleagă că investițiile uriașe, ratate astfel, ar fi fost o sursă, una semnificativă, inclusiv pentru bugetele publice.

Integral pe CapitalComentarii

Kuminecăturile Gemene Adică carevasăzică cum i-au pus-o kuriștii de peste mări și țări fără unguent Pizdacului Șef după ce Klaussfinkter Wurst Johannis și toți kuriștii mioritici s-au dat cu vaselină între buci și s-au aliniat poziționați strategic cu gaura kurcubeului către apus... Baciul Pizdac a făcut defapt sacrificiul suprem, nu a negociat cu nimeni nimic. Respect. Să-i fie țărâna ușoară că de înviere nu mai poate fi vorba... au trecut deja cele trei zile și i s-a împuțit gaura kurcubeului...

16 iulie 2019 10:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.