Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Două autospeciale cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență ca urmare a unui accident rutier, care a avut loc pe bulevardul Muncii din Cluj-Napoca.

În urma acestui accident două persoane au fost consultate de către echipajul medical.
Este vorba despre doi bărbați în vârstă de aproximativ 30 și 60 de ani, care au suferit traume ușoare, dar nu au fost transportați la spital.
În accident au fost implicate un auto tren și un tramvai, care a deraiat de pe șină în urma impactului.
Autotrenul transporta motorină, dar nu au fost înregistrate scurgeri până în acest moment. Urmează ca cele două autovehicule să fie evacuate de pe spațiul rutier, potrivit ISU Cluj.

Conform IPJ Cluj, conducătorul unui autoturism a pătruns în intersecție fără să acorde prioritate unei autocisterne, care pentru a evita impactul a frânat brusc și a alunecat pe șina de tramvai, pătrunzând pe contrasens și intrând în coliziune cu un tramvai, potrivit IPJ Cluj.

Integral pe DC News