Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul premier Sorin Grindeanu, acum președinte la ANCOM, are două consiliere cu experiență zero, una fiind chiar fiica baronului PSD de Olt, fostul vicepremier Stănescu, una dintre variantele social-democraților pentru Cotroceni.

Șase consilieri. O mică armată de sfătuitori îl susține pe Sorin Grindeanu, șeful Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM). El a devenit președinte al ANCOM din 7 noiembrie 2017.

Multe consiliere au fost angajate la început de 2019, când Grindeanu a ieșit din atenția publică, departe de lumini, de scandaluri și proteste.
Două dintre ele, Cătălina Miriță și Alina-Gabriela Modan, au trăsături comune:
Nici o experiență.
Legături de rudenie cu oameni puternici în stat.

Integral pe LibertateaComentarii

x Modelul Basescu, de angajare a amantelor, fiicelor, nepoatelor, verisoarelor, membrelor PDL - acest nenorocit model aplicat de Chiorul, este continuat de toate partidele :PNL, USR, PMP, PSD. Vezi Udrea, Bica, Boagiu, Turcanu, Anastase Roberta, Eba si Ioana Basescu, PDL-istele bagate de Videanu si Basescu cand au fost Primari la PMB, etc.

16 iulie 2019 10:50

Victor Viorel Baronismul si Nepotismul face parte din "gena" PSD-ista....Face parte din ideologia acestui Clan Mafiot Interlop PSD-ist....

16 iulie 2019 9:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.